Робоча група міськради визначила основні заходи в рамках відзначення Дня Ужгорода
Додано 04.09.2015
В Ужгородській міськраді пройшло, вже вдруге цього тижня, засідання робочої групи фахівців різних підрозділів із організації відзначення Дня Ужгорода.
Дійшли спільного рішення, що основні традиційні заходи пройдуть у суботу, 26 вересня. Серед них — Урочисте Віче, де вручать відзнаки новим почесним громадянам міста і відзначать ужгородців, котрі зробили найбільш помітний внесок у розвиток Ужгорода в різних галузях. Також пройде офіційний прийом міського голови. Цього ж дня відбудеться великий святковий концерт, попередньо - на площі Поштовій.
Наступного дня, у неділю, 27 вересня, найбільшу сцену міста запропонують для виступів місцевим гуртам і колективам, серед яких, зокрема, багато груп рокового спрямування.
У суботу планується і відкриття масштабної ярмарки Середньовіччя, до якої долучаться закордонні партнери Ужгорода.
Обидва вихідні дні в місті, в обласному державному українському
музично-драматичному театрі,проходитиме також ХІV Міжнародна виставка-ярмарок „Тур’євроцентр – Закарпаття 2015”.
Плануються численні тематичні фото- і мистецькі виставки про Ужгород, спортивні змагання, видовищні показові виступи, наприклад, силовий турнір серед юнаків, міжнародний турнір з волейболу серед юнаків, турнір з настільного тенісу серед чоловіків, обласний турнір "Закарпатський ведмідь".
Заходи будуть проводитися в обох парках -- "Підзамковий" і "Боздоський", на центральних площах, і на локальних майданчиках у мікрорайонах.
Міська влада ще раз запрошує ужгородців, громадські організації, меценатів, благодійників і підприємців долучитися до відзначення Дня міста цікавими ідеями, організаційно-фінансовою допомогою та підтримкою. З пропозиціями звертатися до 8 вересня (каб. 408, за електронними адресамиuzh.kultura@ukr.net або umr@rada-uzhgorod.gov.ua).

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс