Міжнародна виставка залізничного транспорту “EURASIA RAIL”
Додано 16.09.2015
За інформацією Посольства України в Турецькій Республіці, у період з 3 по 5 березня 2016 року у м. Стамбул (Турецька Республіка) проходитиме Шоста міжнародна виставка залізничного транспорту “EURASIA RAIL”.
Щорічна міжнародна виставка “EURASIA RAIL” є одним з найбільших у світі виставкових заходів у сфері залізничного транспорту, який проводиться за сприяння європейських організаторів та вже перетворився на широкий майданчик переговорів, демонстрації новітніх технологій, а також укладення контрактів для виробників залізничного рухомого складу та іншої продукції для потреб залізниці.
Участь українських компаній у зазначеному заході є унікальною нагодою для здійснення цільових заходів з диверсифікації експортних ринків продукції залізничного машинобудування України, опрацювання можливостей її подальшого постачання до Туреччини, а також проведення бізнес-консультацій щодо започаткування та налагодження співпраці в цій сфері.
За інформацією організаторів зазначеного заходу, для керівників державних структур, які беруть участь у виставці “EURASIA RAIL”, фінансування ряду витрат (трансфер та проживання у готелі) здійснюється за рахунок приймаючої сторони.
Організатори виставки попередньо зарезервували місце для облаштування ”Національного українського павільйону” загальною площею 98 кв.м.
Виставка традиційно відбуватиметься на території Стамбульського Виставкового Центру, який розташований на відстані до 2 км від основного міжнародного аеропорту Стамбулу ім.. Ататюрка, що позбавляє іноземних експонентів та відвідувачів зайвих витрат на перевезення виставкових зразків та додаткове переміщення на далекі відстані.
Більш детальну інформацію можна отримати за тел. +90 2126622541; сайт: http://www.eurasiarail.eu/index en.aspx.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс