Так звані активісти, які прагнуть здобути посади і мандати, займаються цинічними маніпуляціями
Додано 22.09.2015
Днями громадянин Ференц Бакі, який називає себе громадським активістом Ужгорода, розповсюдив наклепницьке повідомлення, в якому повністю спотворено інформацію про облаштування тротуару з викладенням його бруківкою вздовж вулиці Капушанської від Легоцького до Чорновола у напрямку Сторожниці.
Ференц Бакі подав 31 серпня до Ужгородської міської ради від себе як представника політичної партії Демократичний альянс інформаційний запит, в якому просив надати відомості про облаштування тротуару по вул. Капушанській, 168 А.
(Текст запиту)
На це отримав відповідь, що там укладено 65 кв. м бруківки для відновлення покриття заїзного карману автобусної зупинки на вимогу.
(Текст відповіді)
Проте, маніпулюючи наданою інформацією, Бакі поширює неправдиві повідомлення щодо облаштування тротуару вздовж лівої сторони вулиці Капушанської у напрямку Сторожниці. Тротуар викладають НАВПРОТИ автобусної зупинки, про яку подавався запит, раніше його не було взагалі — лише пішохідна ґрунтова доріжка, яка під час кожного дощу перетворювалася на непрохідне болото.
Спочатку планувалося зробити тротуар від перетину з вулицею Легоцького до Чорновола, на це виділялося з міського бюджету, включно з проектно-кошторисною документацією і проведенням експертизи, близько 400 тисяч гривень. На виконання робіт укладено договір із приватним підприємством Чорний (№15-36/170703 від 08.07.2015 року).
(Текст договору підряду)
Згодом було прийнято рішення продовжити тротуар до стели, яка позначає межу Ужгорода і для цього виділено додаткові кошти та укладено угоду про зміни до договору від 16.09.2015 року.
(Текст змін до угоди)
Тільки за угодою від Легоцького до Чорновола викладено близько тисячі квадратних метрів ФЕМ-плитки, ще 129 погонних метрів мають викласти до стели, роботи вже завершують.
Очевидно, Ференц Бакі так зайнятий підготовкою до виборів, що не знайшов час ні побувати ні місці, ні з’ясувати, де зупинка на 65 квадратних метрів, а де довжелезний тротуар до Сторожниці. На жаль, активісти цієї політичної сили вже не вперше викривляють те, що робиться в місті. Так, нещодавно колега Бакі, теж активіст і представник цієї політичної сили під час громадських слухань емоційно звинувачувала КП «Водоканал м.Ужгород» в тому, що тільки протягом цього року підприємство використало 14 мільйонів гривень бюджетних коштів, аж поки їй пальцем не вказали, що в документі ця цифра вказує не на суму, а на дату — 14.01.2015 року.
Такі брудні маніпуляції не роблять честі активістам, які прагнуть здобути довіру ужгородців і паплюжать репутацію політичної сили, яку вони представляють.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс