Депутати обрали почесних громадян міста Ужгорода
Додано 25.09.2015
Депутати Ужгородської міської ради підтримали лише половину заявлених претендентів на звання «Почесний громадянин Ужгорода» до відзначення Дня міста. Під час обговорення порядку денного спочатку проголосували лише за те, щоб включити до розгляду питання про надання такого статусу одному з чотирьох кандидатів – Пітеру Боберу.
Цей житель США – координатор багатьох спільних із Ужгородом американських проектів та є одним із головних ініціаторів тісної співпраці обласного центру Закарпаття з містом-побратимом Корвалісом.
Уже під час затвердження порядку денного деякі депутати та громада звернулися з проханням погодити ще одного кандидата на звання «Почесний громадянин Ужгорода» – заступника голови Закарпатського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка Олега Галика.
Колишній мер Ужгорода Еміл Ландовський нагадав, що Рада старійшин міста подає кандидатуру Галика вже третій рік поспіль, що саме Галик, будучи директором заводу "Більшовик", дуже допомагав під час відновлення мікрорайону Ужгорода після повені, а підприємство було п’ятим за величиною суми платником податків у місті.
Зрештою депутати міськради підтримали ініціативу присвоїти і Галику, і Боберу звання «Почесний громадянин Ужгорода».
Для Олега Галика новий статус надає ряд пільг, зокрема, 100 % пільгу на весь час проживання за комунальні послуги та безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті.
Почесні нагороди вручать на традиційному урочистому Віче до Дня народження Ужгорода в міськраді.
Нагадаємо, що Пітер Бобер став вже другим американцем із такою відзнакою – кілька років тому її вручили одному із фундаторів побратимства Ужгорода та Корваліса Марку Ремптону.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс