Міський голова привітав мешканців соціального територіального центру
Додано 02.10.2015
Вчора, у Міжнародний день людей похилого віку, традиційно святкували в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування і надання соціальних послуг.
Постійних мешканців, а їх тут 26 і вісьмох ужгородців, які отримують безкоштовні обіди, тепло привітали міський голова Віктор Погорелов, начальник управління праці і соціального захисту Ужгородської міськради Андріана Сушко, керівник закладу Галина Юскович.
Віктор Погорелов побажав, щоб не підводило здоров’я, а в закладі всім було комфортно, затишно і не доводилося нудьгувати. Пригадав, як на прохання мешканців терцентру організували зрізання тополь, що викликали алергію, як постійно допомагали з ремонтами і облаштуванням і побажав, щоб і далі влада з увагою ставилася до літніх людей.
Андріана Сушко зазначила, що чимало ужгородців особисто допомагають територіальному центру, для цього створена навіть спеціальна сторінка у Фейсбук. А міська влада дбає не тільки про умови в закладі, а й постійно організовує можливість бувати на концертах, виставах, їздити на екскурсії.
Після привітань для мешканців терцентру влаштували концерт музикантів Закарпатської філармонії, святковий обід і вручили невеличкі подарунки з речами, які передали небайдужі ужгородці.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс