В Ужгороді відкрили надсучасний спортивний майданчик
Додано 04.11.2015
На подвір’ї ужгородської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням англійської мови сьогодні урочисто відкрили оновлений спортивний майданчик. Символічну червону стрічку перерізали міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та начальник управління освіти міськради Оксана Бабунич.
В урочистостях також взяли участь директор школи Світлана Фесенко, діти п’ятого та дев’ятого класів, заступник міського голови Ярослав Шафарь та члени ужгородського міськвиконкому.Від сьогодні діти можуть використовувати для занять спортом майданчик із сучасним поліуретановим покриттям, яке виготовили спеціально з врахуванням усіх вимог школи.
Директор школи Світлана Фесенко наголосила, що особливу подяку від імені діток та їхніх батьків висловлює міському голові Віктору Погорелову та його заступниці Ользі Травіній, які доклали особливих зусиль, щоб реалізувати ідею школи.
«Цей спортивний майданчик є безпечним, має амортизаційні властивості, саме такі покриття нині роблять у Польщі та Словаччині. Автором даного проекту є Іван Ніколенко. Хоча від задуму до реалізації пройшло три роки, ми дуже раді, що діти все ж отримали місце для занять. Користуватися майданчиком будуть не лише наші школярі, але й жителі всього мікрорайону», - наголосила Світлана Фесенко.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов подякував за реалізацію проекту своїм заступникам, депутатському корпусу.
«Ще три роки тому міська влада вирішила створити такий дитячий майданчик. На це було виділено 260 тисяч гривень, проте цих коштів було не достатньо. А після інфляції, революції, питання довелося вирішувати взагалі заново. Загалом, місту нове спортивне покриття обійшлося майже у мільйон гривень, тому хай діти пам’ятають про це і бережуть його. Нехай не вигулюють тут тварин, не кидають сміття, займаються у спортивному взутті. В третій школі навчаються одні з найрозумніших та кращих дітей в Ужгороді, тому і їхня школа, яка є обличчям міста, повинна мати відповідний вигляд», - повідомив під час виступу Віктор Погорелов.
Директор школи розповіла, що реалізація проекту зустрічала труднощі на багатьох етапах, загалом суму з міського бюджету виділяли три роки поспіль, щоб нарешті кошторис відповідав вимогам до дійсно якісного покриття, також проблеми були із заводом у Києві, з поставками якого були серйозні перебої та багато інших нюансів.

«Ми ще плануємо зробити розмітку для футболу, баскетболу, волейболу. Діти мріють назбирати кошти на ярмарках, продаючи продукцію власного виробництва, щоб облаштувати воркаутний майданчик. Тобто поперечини, паралельні бруси, шведська стінка, тощо. Минулого року діти назбирали в такий спосіб 15 тисяч гривень, всі кошти перерахували на потреби учасників АТО», - розповіла Світлана Фесенко.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс