Загроза підтоплення Ужгорода є, але малоймовірна
Додано 11.01.2016
Відповідно до інформації Закарпатського центру гідрометеорології, станом на 11 січня 2016 р. за добу випало 10,5 мм на кв. см опадів (дощу). У ніч на вівторок, 12 січня 2016 р., очікуються сильні опади у вигляді дощу - від 15 до 20 мм на кв. см.
З метою запобігання та реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов'язані з несприятливими погодними умовами сьогодні, 11 січня 2016 року, в.о. міського голови Ужгорода, перший заступник міського голови Іштван Цап підписав відповідне доручення.
Цим дорученням, зокрема, зобов'язано ввести посилений режим роботи штабу з ліквідації наслідків виникнення надзвичайних ситуацій, задіяти всі наявні сили, засоби та резерви ЖРЕРів і комунальних підприємств міста, виставити моніторингові пости спостереження за можливими утвореннями льодових заторів у районах Боздоського парку та Ботанічного саду.
Крім того, керівникам ЖРЕРів наголошено на необхідності взяти під особистий контроль усі підвальні приміщення на підвідомчих територіях, постійно проводити моніторинг спроможності роботи внутрібудинкових зливових каналізацій.
Також доручено розчистити ливневі мережі, підготувати засоби для вивезення мішків з піщаною сумішшю у місця проблемних зон тощо.
У відповідному режимі працюватимуть усі служби, ДСНС, поліція, водоканал, КШЕП, санепідемслужба.
Влада звертається і до власників приватних домогосподарств з проханням не допустити потрапляння грунтових вод до підвальних приміщень та розчистити стічні канави від сміття.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс