В Ужгороді відновлює роботу Рада Старійшин
Додано 23.11.2010
Ужгородський міський голова запросив на зустріч колишніх керівників обласного центру

Авторитетні екс-мери радо прийшли привітати нового міського голову і усі спільно вирішили відновити Раду Cтарійшин. До неформального дорадчого органу входять люди, котрі в різні роки очолювали обласний центр Закарпаття – Микола Руснак, Степан Дьолог, Омелян Попович, Еміл Ландовський та Степан Сембер.
Усі вони привітали Віктора Погорєлова з перемогою на виборах, порадівши, що місто очолила досвідчена і відповідальна людина.
Віктор Погорєлов розповів про свою нову команду і перші кадрові рішення. Відтак усі екс-мери поділилися своїми ідеями щодо налагодження роботи міста. Так, приміром, Омелян Попович вважає - дуже важливими є те, що нинішня міська влада має бажання працювати на благо громади. І порадив, що, заглиблюючись у поточні проблеми, не слід забувати про стратегію розвитку Ужгорода. Степан Дьолог порадив звернути особливу увагу на прийоми громадян, бути доступним для людей. Микола Руснак наголосив, що кожному міському голові працюється непросто і сказав, що мріє побачити Ужгород процвітаючим туристичним містом.
«Кожен із нас має своє бачення розвитку міста», - зазначив Еміл Ландовський, наголосивши, що досвід екс-мерів може стати в нагоді нинішньому міському керівникові. Степан Сембер висловив переконання, що усі присутні живуть Ужгородом і вболівають за нього і підтримав нинішнього міського голову, зокрема, в намірі провести ґрунтовний фінансовий аудит.
Віктор Погорєлов поділився з досвідченими колегами своїм баченням розвитку міста. Ознайомив з проблемами, що найгостріше стоять перед міською владою - як то боротьба з корупційною системою, розробленою за минулого міського керівництва, та іншими складними питаннями, які залишилися у «спадок».
Представники Ради Cтарійшин висловили підтримку Вікторові Погорєлову у важливих для міста рішеннях, як то поверненні басейну «Спартак» громаді та відміні будівництва торгового центру на площі Богдана Хмельницького, - повідомила прес-секретар Ужгородського міського голови Алла Хаятова.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс