В Ужгороді відновлюють "санітарний день"
Додано 10.03.2011
П’ятниця буде днем спільного прибирання, - наголосив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов на цього тижневій нараді з комунальниками. "Санітарний день" щоп’ятниці започатковують, а радше – відновлюють, в усій області.
Йдеться і про сміття, і про впорядкування зелених зон. Мета "санітарного дня", який має свою історію в краї, – забезпечувати чистоту не лише силами комунальних підприємств, але й залучаючи громаду. Міська влада нагадує: згідно з Правилами благоустрою, за стан прилеглої території відповідає адміністрація підприємства, і закликає городян подбати про лад за адресами своїх організацій.
Питання благоустрою буде основним на наступному засіданні виконкому, - повідомив Віктор Погорєлов. Відповідно, дотримання Правил благоустрою – предметом перевірок найближчі дні. На нараді міський голова також наказав ретельніше ставитися до охорони праці та протипожежної безпеки на комунальних підприємствах – для убезпечення від нещасних випадків. За розпорядженням міського голови, на підприємства і установах, котрі підпорядковуються міській владі, збільшуються вимоги до безпеки – триватимуть перевірки, призначатимуться відповідальні. Міський голова знову нагадав про інвентаризацію потенційно небезпечних речовин, контроль за зберіганням кисневих балонів тощо. Керівники підприємств мають провести й попереджувальну роботу, а в разі потреби навіть попрощатися з працівниками, котрі схильні до пияцтва - так само з метою запобігання інцидентам.
Крім того, міський голова дав вказівку відповідальним подбати про накриття тентами машин, котрі вивозять сміття в місті. Через те, що вантажівки відкриті, сміття, прибране з контейнерних майданчиків, розсипається з машин під час руху. Таку безгосподарність поборять.
Окрім "санітарного дня" (ним є п’ятниці – уже від цьоготижневої, 11 березня), незабаром в Ужгороді оголосять і місячник благоустрою – аби до Великодня в місті був порядок. Акцентуючи, що весняний період – найдоречніший для прибирання, міська влада звертається до мешканців Ужгорода з проханням привести до ладу паркани і фасади, особливо в центрі міста, і знову нагадує про упорядкування своїх територій – прибирання сміття, обрізання дерев тощо, - повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс