ШТАБ ЦО МІСТА ІНФОРМУЄ
Додано 14.04.2011
Відповідно до розпорядження міського голови під керівництвом заступника міського голови Белякова Юрія Володимировича було проведено тренування по цивільній обороні (захисту) на тему: "Дії спеціалізованих служб цивільного захисту міста при землетрусі".
Актуальність даної теми зумовлена тим, що місто розташоване в сейсмічно небезпечній зоні.
Попередити землетрус неможливо хоча останнім часом наука володіє відомостями про те, де може бути таке стихійне лихо, тієї чи іншої сили, але не в усіх районах світу, та й передбачити день і час його поки що не може.
Перед тренуванням завідуюча сейсмостанції "Ужгород" Плішко С.М. поінформувала присутніх про загальну ситуацію, що може скластися в місті при землетрусі.
В ході тренування була перевірена система оповіщення керівників спеціалізованих служб ЦО (ЦЗ) та взаємодіючих підрозділів.
Під час тренувань керівники відповідних служб тренувалися в оцінці обстановки та робили висновки з неї, оцінці своїх сил та засобів, що можуть бути задіяні в ліквідації наслідків землетрусу, прийнятті рішень на ведення рятувальних та інших робіт, організацію взаємодії між службами та управліннями.
В цілому керівники служб відповідально віднеслися до підготовки та проведення тренування. Також були визначені "вузькі" місця при здійсненні тих чи інших заходів при ліквідації наслідків землетрусу.
Одночасно в рамках комплексного тренування здійснювалися під керівництвом керівників хімічно-небезпечних об’єктів практичні дії працівників цих об’єктів з залученням сил та засобів Ужгородського управління МНС в Закарпатській області по ліквідації аварій на об’єктах.
Ряд заходів були сплановані та проведені управлінням освіти в дитячих загальноосвітніх закладах.
Виходячи із проведеного тренування можна сказати, що без вирішення завдань з попередженню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, ліквідації їх наслідків практично неможливо забезпечити стали соціально-економічний розвиток міста. Позитивно є те, що цьому питанню керівництво міста приділяє належну увагу

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс