Віктор Погорєлов: "Завтра почнеться відновлення в Ужгороді газопостачання і я всіх прошу поставитися до цього відповідально"
Додано 31.08.2011
Вже сьогодні місто має отримати графік відновлення газопостачання, - про це повідомив міський голова, повернувшись із засідання обласної комісії з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Віктор Погорєлов провів оперативний брифінг, на якому поінформував, що міська та обласна влада поставила перед "Закарпатгазом" жорстку вимогу якомога швидше розпочати відновлення газопостачання Ужгорода.Мер повідомив, що керівник "Закарпатгазу" Ігор Рибачок прозвітував про початок відновлення газопостачання у селах Ужгородського району – з ранку там працюють 33 бригади, які продовжать роботу до кінця світлового дня. Якщо все йтиме за планом, то після цього газовики візьмуться до підключення будинків індивідуального сектору на околицях Ужгорода. А вже о 15-ій годині керівництво "Закарпатгазу" зобов’язалося надати керівникам області і міста погодинний графік підключення мікрорайонів Ужгорода. Газопостачання міста має бути повністю відновлене за кілька днів.
Віктор Погорєлов іще раз нагадав, що підключення газопостачання – серйозна процедура, недотримання безпеки під час якої може призвести до аварій. Мер попросив усіх ужгородців поставитися до цього відповідально. Перш за все слід відключити газові пристрої й нагадати про це сусідам. А після повідомлення про терміни включення газопостачання слід, аби в помешканні перебував хоча б один член родини.
Міська влада радить мешканцям організовуватись, обмінюватися телефонами між сусідами, а також відшукати можливості знайти тих, кому відсутні в місті сусіди доручили доглядати за помешканням. Адже газопостачання будуть вмикати побудинково і лише після дотримання всіх заходів безпеки, що передбачає перевірку кожного помешкання, й у випадку, коли фахівці не зможуть увійти в квартиру, то не буде підключено стояк у під’їзді чи будинку.
Кілька днів – наразі ідеться про такі терміни відновлення газопостачання Ужгорода. Утім, у разі, коли городяни поставляться до цієї процедури безвідповідально, підключення може розтягтися й на тиждень, якщо не більше. "Підключення газу – непроста і дуже відповідальна процедура, й усій громаді міста потрібна співпраця і дисципліна, аби все пройшло як слід, якомога швидше, і була дотримана безпека. Я прошу всіх ужгородців поставитися до цього серйозно!", - наголосив Віктор Погорєлов. І повідомив: міська влада розраховує, що масове підключення газу в Ужгороді відбуватиметься вже у четвер.
Міський голова підготував звернення до керівників усіх структур, які діють в місті, з проханням безперешкодно відпускати своїх працівників додому, коли підключатиметься газ в їх будинках. До дій із дотримання безпеки та роботи з населенням задіяні усі міські служби, зокрема, ЖРЕРи. Так, їх керівники мають вказівку контролювати доступ до квартир й у випадках, коли помешкання вважається нежилим, комісійно приймати рішення про його відкриття при участі відповідних служб - інформує прес-служба міської ради.
Також Віктор Погорєлов повідомив, що на нараді в Закарпатській ОДА він порушив й питання про потребу будівництва в Ужгороді додаткової гілки газопостачання, яка давала б можливість "закільцювати" мережі (до речі, якби місто мало такі можливості, аварія не спричинила б до відключення газопостачання в усьому Ужгороді) й попросив керівника області Олександра Ледиду звернутися з цього приводу до Президента.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс