Ужгород разом з польським Ярославом розробляють проект на грант Євросоюзу
Додано 08.09.2011
В Ужгороді перебуває делегація з мерії польського міста Ярослава на чолі з керівником департаменту інвестицій пані Агнєшкою Буковою-Єдинак. Наші міста працюють над розробкою спільного проекту для виграшу гранту ЄС.
Як зазначив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, він радий, що партнерство наших міст (Ярослав з 2002-го року є побратимом Ужгорода) налагоджується не лише в напрямку обміну делегаціями та культурних зв’язків, але й у галузі міського господарства. "До того ж обидва наших міста є старовинними і мають спільні проблеми й інтереси щодо збереження історичної архітектурної спадщини. Тож цей проект для нас дуже важливий й представники міської влади активно взяли участь у спільній роботі, сподіваюся, наш з вами задум, шановні польські партнери, вдасться втілити".
Як акцентував перший заступник Ужгородського міського голови Віктор Трикур, робота переходить у нову – конкретнішу - фазу, всі сподіваються на позитивний результат, й те, що проект, який сприятиме розвитку обох міст і покращенню їх іміджу, вдасться втілити.
Проект є "дзеркальним" і має три напрямки: в Ужгороді - реставрація комплексу "Совине гніздо", реконструкція міських очисних споруд та модернізація стадіону "Авангард". Відповідно, з боку Ярослава йдеться про унікальні старі міські кам'яниці, очисні споруди та міський стадіон.
Сьогодні після ранкової офіційної зустрічі в Ужгородській мерії розпочалася праця в робочих групах за кожним напрямком із залученням фахових консультантів, - інформує прес-служба міської ради.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс