Шановні педагоги, вітаю вас з Днем працівника освіти!
Додано 29.09.2011
День вчителя традиційно є тим професійним святом, яке відзначають якнайширшим колом і з найбільш теплими емоціями. Саме освітяни, вчителі – це люди, які зробили свій внесок у життя кожної людини, адже всі ми були учнями.
Як міський голова, я свідомий того, що освіта, і зокрема школи – це один із найбільш важливих напрямків у житті Ужгорода.
Й міська влада робить і робитиме все, аби навчання і виховання ужгородських дітей відбувалося як належить, а ви, вчителі, мали гідні умови праці.
Освітянський колектив – одна з найбільш чисельних професійних громад Ужгорода. І кожному з вас я вдячний за ваш благородний і такий потрібний труд. На вас лежить відповідальність за майбутнє Ужгорода.
Бо саме від того, з якою віддачею ви працюєте, залежить те, ким стануть наші діти і онуки. І від імені міської громади спасибі вам за це служіння, за ваші професіоналізм і творчий підхід, а також за терпіння і любов.
Бажаю вам здоров'я і добробуту, належних умов роботи та гідної зарплати. А також – талановитих та слухняних учнів і вихованців. Нехай завжди вас супроводжуватимуть людська повага і Божа Благодать.

З повагою
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс