Богдан Андріїв: "Подальшу долю універмагу "Україна" повинні визначити акціонери"
Додано 09.02.2016
Через певну технічну неузгодженість підприємці, чиє майно постраждало під час пожежі в універмазі "Україна", сьогодні, 9 лютого, не прийшли на ініційовану ними зустріч із міським головою Богданом Андріївим.
Нагодою розпитати очільника міста скористалися численні журналісти, які зібралися в міській раді. Богдан Євстафійович пояснив: поки що міська влада не робитиме ніяких кроків щодо згорілої будівлі.
"Насамперед повинні визначитися власники споруди, а це близько 80 акціонерів: вони хочуть відбудовувати чи, може, продавати або робити якийсь інший об'єкт. Водночас, потрібен і висновок експертів – чи можна відновлювати споруду, чи надійні конструкції або ж вона вже не підлягає ремонту. Тільки тоді можна буде приймати спільне рішення", – наголосив міський голова.
Міська влада планувала цього року провести масштабну реконструкцію всієї площі перед універмагом "Україна" і далі аж за спорткомплекс "Юність". Однак зараз прийнято рішення поки призупинити підготовку проекту, адже є неофіційна інформація, що якісь потужні бізнесмени цікавляться інвестуванням у цю частину Ужгорода.
Богдан Андріїв також підкреслив, що підприємці повинні дбати про своє майно, у тому числі протипожежну безпеку, страхувати ризики своєї діяльності, бо міський бюджет не має ресурсів і законних підстав надавати в подібних випадках якісь компенсації.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс