УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І Ш Е Н Н Я
Додано 16.04.2009
Про тарифи на послуги
теплопостачання


Керуючись ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи клопотання КП “Уж-тепло” щодо внесення змін до діючих тарифів, відповідно до висновків Державної інспекції з контролю за цінами в Закарпатській області про економічно обґрунтовані планові витрати на послуги теплопостачання, виконком міської ради ВИРІШИВ:
1. Встановити тарифи на послуги централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання (“підігрів”) на опалювальний період 2009-2010 р.р., згідно з додатком.
2. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконкому міської ради від 26.11.08р. № 489 та від 30.18.08р. №540 “Про тарифи на послуги теплопостачання.”
3. Проект рішення підлягає опублікуванню в пресі.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Адамовського М.Г.



Міський голова С.М. Ратушняк


ДО ВІДОМА УЖГОРОДЦІВ

Проект даного рішення та аналіз регуляторного впливу рішення на результати господарської діяльності КП "Уж-тепло" оприлюднено в газеті та мережі Інтернет для збору пропозицій та зауважень.
Пропозиції просимо надавати в електронному вигляді в мережі Інтернет за адресою www.rada.uzhorod.ua. В письмовій формі на адресу управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради: 88000,м.Ужгород, пл.. Поштова , 3, або за телефоном 61 20 00 до відділу з питань тарифів управління упродовж одного місяця з дня оприлюднення.



Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс