Через футбол – до співпраці Ужгородські депутати налагоджують транскордонне співробітництво
Додано 10.12.2010
Ужгородська міська рада прийняла запрошення від уряду словацького міста Михайловці взяти участь у міжнародному турнірі з міні-футболу серед депутатів із кількох сусідніх країн. Таким чином, депутати мали змогу у неформальній обстановці ознайомитися із своїми колегами з країн Євросоюзу та домовитися з ними про співпрацю. Адже саме міжнародний досвід та залучення ресурсів ЄС можуть стати для обласного центру Закарпаття запорукою успішного розвитку.

Святкове прикрашення міста
Додано 10.12.2010
Міська влада просить ужгородців – підприємців, власників і орендарів торгових площ – взяти участь у святковому прикрашенні міста до різдвяно-новорічного періоду та подбати про освітлення своїх об'єктів, оформлення їх гірляндами та оздоблювальними елементами. Особлива увага – вулицям і площам історичного центру, адже вони будуть епіцентром святкувань та місцем прогулянок ужгородців та гостей міста. Зробімо разом Ужгород святковим!

Прес-служба
Ужгородської міськради

Оголошення
Додано 10.12.2010
Міська влада звертається з переконливим проханням до водіїв і власників автотранспорту не паркувати свої авто на узбіччях доріг і тротуарів, оскільки це заважає роботі техніки, зокрема снігоприбиральної, і утруднює роботу комунальних служб. Просимо залишати свої машини на спеціальних стоянках (також і у вечірній та нічний час), аби міські служби могли безперешкодно виконувати свою роботу.

Прес-служба
Ужгородської міськради

Культурно-мистецькі та спортивні заходи до різдвяно-новорічних свят
Додано 10.12.2010
17 грудня
13.00 – Театралізоване дійство до дня Святого Миколая, пл. Театральна
13.00 – Тематичний ринок "Іде Святий Миколай", центральна дитяча бібліотека, пл. Богдана Хмельницького,3
13.30 – Парад Святих Миколаїв, запалення вогнів міської новорічної ялинки, відкриття скульптури "Миколайчика", пл. Театральна
17.00 – Дитяча філармонія. Концерт фортепіанної музики "Чудовий світ музики Моцарта"

17 грудня 2010 року – 10 січня 2011 року
Виставка "Дивосвіт зимових свят", Падіюн


Міський голова влаштував комунальникам "прочухана"
Додано 10.12.2010
Толстого, Чорновола, Грушевського, Академіка Корольова і Джамбула – ці вулиці були основними під час традиційного п’ятничного об'їзду Ужгорода Віктором Погорєловим.

Міський голова незадоволений побаченим – каже, комунальники не надто поспішають наводити лад. Так, окрім сміття на вулицях, впадають у вічі заклеєні рекламою стовпи і ліхтарі, і так само – все ті ж неохайні білборди. Мер вкотре акцентує на цьому увагу – муніціпальній поліції доручено попередити власників рекламних носіїв і, якщо ті проігнорують сигнал, зайнятися демонтажем білбордів. Надзвичайно прикра ситуація – з дорогами, також і внутрішньоквартальними. "Дороги в місті просто знищені, особливо прикро вражають шляхи у дворах, це – катастрофа", - каже міський голова.


З понеділка школи Ужгорода закривають на карантин
Додано 10.12.2010
10 грудня на засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії Ужгородського міськвиконкому прийнято рішення запровадити з понеділка, 13 грудня, у школах та навально-виховних закладах карантин.
Такі заходи прийнято у зв’язку із незначним перевищенням епідпорогу та з метою попередження захворювання на грип та ГРВІ серед дітей.
Як повідомив начальник управління освіти Ужгородської міської ради Петро Кіндюх, наразі карантин оголошено на тиждень. У карантин садочках не запроваджено.

УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я МІСЬКОГО ГОЛОВИ
Додано 10.12.2010
від 10.12.10 № 318
м. Ужгород

Про призупенення
навчально-виховного процесу

На підставі рішення надзвичайної протиепідемічної та протиепізоотичної комісії від 10 грудня 2010 року № 13, з метою попередження захворюваності дітей на гострі респіраторні вірусні інфекції, грип, враховуючи погодні умови:


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс