Погорєлов: "Вимога міської влади – аби "Закарпатгаз" почав увімкнення газу якомога швидше"
Додано 30.08.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов провів оперативний брифінг, на якому розповів про деталі учорашньої надзвичайної ситуації та про нинішній стан справ у місті.
Нагадуємо: у понеділок в Ужгороді стався вибух газу внаслідок проколу труби під час несанкціонованих робіт електриками. Троє постраждалих госпіталізовані, одна жінка перебуває у важкому стані, життю двох потерпілих нічого не загрожує, - поінформував мер.


Ужгород після НС: городян просять перевірити, чи відімкнені газові прилади і відкривають "гарячу лінію" 15-67
Додано 30.08.2011
Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій учора, 29 серпня, створила штаб з ліквідації наслідків НС в Ужгороді. Як відомо, через понеділкову газову аварію Ужгород досі відключений від газопостачання й зараз йдеться про обставини його відновлення і, звісно, передовсім про безпеку міста.

Віктор Погорєлов про НС в місті
Додано 30.08.2011



В Ужгороді невдовзі на конкурсі визначать підприємство, котре опікуватиметься вивозом та складуванням відходів
Додано 30.08.2011
На позачерговому засіданні виконавчого комітету цього понеділка йшлося про повернення школі, яку 1-го вересня відкриють на Жупанатській як заклад з поглибленим вивченням словацької мови, офіційно повернути "історичний" номер - №4, що підтримали одноголосно. Відтак міський голова Віктор Погорєлов виніс на розгляд виконкому й пропозицію на тему прибирання міста.

Хлібної кризи в Ужгороді немає і не буде
Додано 30.08.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов зустрівся з підприємцями, які займаються виготовленням та торгівлею хлібобулочними виробами. Головним питанням, звісно, було те, чи є реальною небезпека Ужгороду залишитися без хліба внаслідок відключення газу через понеділкову НС, а також – як не допустити в місті "хлібної кризи".

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс