Мета Школи плавання – навчити всіх ужгородських дітей триматися на воді
Додано 17.10.2011
Вже третій день на базі басейну Ужгородської гімназії тривають заняття Школи плавання. Як розповів ініціатор програми навчання дітей плаванню Андрій Погорєлов, мета – аби всі ужгородські діти навчилися триматися на воді.
Голова депутатської групи «За розвиток Ужгорода» в міськраді й, до речі, майстер спорту з плавання, вчився плавати в басейні «Спартак», займався у тренера Олександра Даниловича, який нині тренує збірну Саудівської Аравії. Нині ж Андрій Погорєлов доклав всіх зусиль, аби в місті діяла програма, доступна всім ужгородським дітям.


В Ужгороді посадили 55 сакур замість поламаних злодіями
Додано 17.10.2011
Сьогодні Ужгород отримав 55 нових сакур – дерева посадили на Слов'янській набережній (а також кілька саджанців – на Київський) замість поламаних вандалами. Як і навесні, сакури місту подарував міністр надзвичайних ситуації України Віктор Балога. Участь у події взяли представники міської влади, депутатського корпусу міськради, депутати обласної ради від Ужгорода і громадськість, зокрема, освітяни і журналісти.
Як зазначив голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, акція має певною мірою символічний характер – повинна довести, що садіння дерев в Ужгороді продовжуватиметься незважаючи на дії осіб, котрим це не подобається. І закликав усіх небайдужих городян і закарпатців долучатися і прикрашати деревами місто і край.


Ужгородські депутати самі себе зобов’язали до звіту
Додано 17.10.2011
На сьогоднішнє пленарне засідання сесії Ужгородської міської ради виносився проект рішення про депутатський звіт. Як прокоментував секретар ради Віктор Щадей, таку пропозицію підготували з огляду на те, що нинішній депутатський корпус працює вже майже рік і виборці мають знати про роботу депутатів.

Ужгород не запроваджує "нового часу"
Додано 17.10.2011
В місті вивчають можливість відкоригувати графіки роботи установ, аби ужгородці ставали до навчання і праці на годину пізніше
На сьогоднішньому пленарному засіданні міської ради депутати зобов'язали виконавчий комітет розглянути питання про зміну режиму роботи підприємств, установ та організацій. Ідеться про невідповідність офіційного обчислення часу із географічним часом в нашому регіоні й запропоновано розглянути можливість розпочинати роботу установ на годину пізніше.


В Ужгороді розпочався опалювальний сезон
Додано 17.10.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов підписав розпорядження
"Про початок опалювального сезону 2011-2012 рр.".
У документі йдеться, що в зв'язку зі значним зниженням нічної і середньодобової температури протягом останніх днів в Ужгороді 17 жовтня розпочинається опалювальний сезон в дошкільних закладах, закладах освіти, охорони здоров'я та інших бюджетних установах, а також в будинках і квартирах з індивідуальним опаленням.
Управлінню праці та соціального захисту населення доручено нарахування субсидій за надання послуг газо– та електропостачання розпочати з 17 жовтня. Контроль за виконанням розпорядження міський голова поклав на свого заступника Віталія Семаля.
У закладах охорони здоров'я міського підпорядкування за розпорядженням міського голови опалення увімкнули у четвер, 13 жовтня, - інформує прес-служба міської ради.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 17.10.2011
План

Оголошення про проведення відкритих торгів
Додано 17.10.2011
1. Замовник:
1.1. Найменування: Виконавчий комітет Ужгородської міської ради.
1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 04053699.
1.3. Місцезнаходження: 88000, Закарпатська область, м. Ужгород, пл. Поштова, 3.
1.4. Реєстраційний рахунок замовника: 35218001003908
1.5. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками (прізвище, ім.’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, e-mail): Химич Вікторія Віталіївн тел.ф.- (0312) 617059.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс