В Ужгороді відновлюють "санітарний день"
Додано 10.03.2011
П’ятниця буде днем спільного прибирання, - наголосив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов на цього тижневій нараді з комунальниками. "Санітарний день" щоп’ятниці започатковують, а радше – відновлюють, в усій області.
Йдеться і про сміття, і про впорядкування зелених зон. Мета "санітарного дня", який має свою історію в краї, – забезпечувати чистоту не лише силами комунальних підприємств, але й залучаючи громаду. Міська влада нагадує: згідно з Правилами благоустрою, за стан прилеглої території відповідає адміністрація підприємства, і закликає городян подбати про лад за адресами своїх організацій.


Ужгород відновлює контакти з Ніредьгазою
Додано 10.03.2011
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов приймав мера Ніредьгази. Ференц Ковач – нещодавно обраний голова угорського міста-побратима і депутат парламенту країни-сусідки. Мета зустрічі – відновити партнерські взаємини міст. Як зазначив Віктор Погорєлов, Ніредьгазу можна вважати цілком європейським містом, Ужгород же наразі лише прагне досягти такого рівня.
Під час бесіди міських голів йшлося про напрямки потенційної співпраці. Спершу про культурні – так, Ференц Ковач запросив ужгородських і закарпатських митців до участі у фестивалях і музичних конкурсах. Також висловив пропозицію, зокрема, навзаєм організовувати поїздки школярів – для налагодження дружніх зв’язків.


Ужгород проводить оглядини "сміттєвих" інвесторів
Додано 10.03.2011
Обласному центру Закарпаття потрібна нова стратегія прибирання. За задумом міського голови, відходами має зайнятися системна компанія, котра б запропонувала європейські стандарти і екологічні підходи. Наразі в місті тривають перемовини з потенційними інвесторами. Цього тижня до Ужгорода завітала одна з компаній, котра здійснює прибирання і утилізацію відходів в кількох країнах Центральної Європи - A.S.A.

Будки, які 18 років заважали мешканцям "нового району", демонтували
Додано 10.03.2011
В Ужгороді війна із славнозвісними «малими архітектурними формами», несанкціонованою торгівлею та іншими забудовами, які захаращують міста - уже в активній фазі.
Згідно з рішеннями виконкому в Ужгороді вже демонтовано кільканадцять незаконно встановлених будок по всьому місту. Спершу очистили підхід до пішохідного мосту з боку площі Петефі, наступними ліквідували МАФи на вулиці Фединця, розібралися і з парканом, що загороджував зелену зону на проспекті Свободи. Цього ж четверга, 10 березня, на виконання рішення виконкому комунальні служби здійснили демонтаж самовільно встановлених контейнерів на ринку на розі вулиць Заньковецької та Бестужева.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс