Сьогодні в Ужгороді завершили опалювальний сезон
Додано 16.03.2011
Ужгородський виконком на своєму засіданні зупинив опалювальний сезон в Ужгороді. Середньодобова температура в місті перевищила 8 градусів за Цельсієм, і, згідно з відповідною постановою Кабінету Міністрів, припиняється опалювальний період та подача гарячого водопостачання у всіх сферах міського господарства та житловому фонді.
Комунальному підприємству "Уж-тепло" наказано здійснити перерахунок оплати послуг теплопостачання та гарячого водопостачання у відповідності із фактичним терміном опалювального періоду. Управлінню праці та соціального захисту населення - припинити нарахування субсидій за надання послуг по централізованому опаленню та гарячому водопостачанню.
Прес-служба Ужгородської міської ради нагадує – протягом 2011 року в місті триватимуть роботи, спрямовані на те, аби наступний опалювальний сезон розпочати вже без великих неефективних котелень, а значить - з економією бюджетних коштів.

Не приймати на брухт "комунальний" метал переконливо поросили заготівельників в мерії
Додано 16.03.2011
Міська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі мають ліцензію на приймання металобрухту. Загалом у місті так діяльність здійснює з десяток суб’єктів, стільки ж і пунктів прийому.
Зустріч з представниками заготівельників проводив заступник Ужгородського міського голови Юрій Беляков. Також долучився і Юрій Сарай, заступник начальника міської податкової інспекції. Який, власне, й наголосив адміністрації підприємств, що належить як слід оформлювати найманих працівників і, звісно, сплачувати податки. У разі ж, коли це не виконуватимуть, підприємства стануть об’єктом ще більш пильної уваги податківців.


В Ужгороді знесуть чергові нелегальні МАФи та демонтують "нічийні" паркомати
Додано 16.03.2011
На засіданні виконкому цієї середи вирішили в термін до 29 березня демонтувати кілька самовільно встановлених малих архітектурних форм та тимчасових споруд.
А саме: малу архітектурну форму по вул. Волошина, 18; МАФу на розі вул. Корзо та набережної Незалежності; паркоматів, які встановлені на вул. Фединця біля будинків №№ 7, 14, 21 та біля входу на ринок.
Власники цих споруд будуть повідомлені про рішення виконкому відповідним оголошенням. Ужгородське МУ УМВС України в Закарпатській області теж поінформують про час демонтажу для забезпечення охорони громадського порядку. Виконком також, згідно з чинним порядком, постановив витрати, пов’язані із демонтажем та зберіганням вказаних об’єктів, покласти на їх власників.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс