До уваги керівників підприємств харчової та легкої промисловості м.Ужгорода!
Додано 13.04.2011
16-19 серпня 2011 року у Національному комплексі „Експоцентр України” заплановано проведення виставкової акції "Барвиста Україна" та Всеукраїнський конкурс-виставка "Кращий вітчизняний товар року".
Виставкова акція покликана пропагувати здобутки вітчизняних товаровиробників, розширення їх зовнішньоекономічних зв'язків розгортання міжрегіонального співробітництва та залучення іноземних інвестицій в економіку країни.
Виставка "Барвиста Україна" супроводжується масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема проведенням Днів областей, фестивалів, презентацій робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва регіонів України.


Віктор Погорєлов прокоментував знищення дерев у сквері на Богдана Хмельницького
Додано 13.04.2011
Як уже повідомляли ЗМІ, у вівторок, 12 квітня, на площі Богдана Хмельницького, представники молодіжних громадських організацій висадили більше 20 дерев, переважно сакур. Утім, дерева були поламані чи вирвані із землі.
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов прокоментував прикрий інцидент. "Коментувати дуже тяжко, адже доводиться констатувати, що в нашому місті є вандали. Чи це ужгородці, а чи приїжджі – вочевидь, мають з'ясувати правохоронні органи… Раніше ми були свідками поодиноких випадків – хтось поцупив саджанець, хтось пошкодив дерево при будівництві. Але на такі дії, як на площі Хмельницького, здатні лише цинічні люди. Якщо щось не подобалося – можна ж було прийти і заявити про це, коли молодь висаджувала дерева, протестуючи такою акцією проти забудови скверу, землю під яким віддали в оренду без урахування думки громади…

Віктор Погорєлов "переконливо попросив" рекламників привести до ладу носії в місті
Додано 13.04.2011
В Ужгороді триває впорядкування зовнішньої реклами. Окрім боротьби зі стихійним розклеюванням оголошень на фасадах, електричних опорах і навіть деревах, йдеться і про, так би мовити, "офіційні" носії, а саме білборди і сіті-лайти, які належать рекламним агенціям. Значна частина з таких носіїв, попри неодноразові звернення до власників, лишається в геть неприглядному стані.
Сьогодні Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов скликав підприємців і представників компаній, які займаються розміщенням зовнішньої реклами в Ужгороді, і переконливо попросив їх привести до ладу носії, за які відповідальні, нагадавши, що вже збіг час, який він давав для цього. Мер звернувся до підприємців, наголосивши, що вони є частиною міської громади і мають також дбати про обличчя Ужгорода.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс