В Ужгороді смакуватимуть медом під липами
Додано 17.08.2011
Найближчих п’ятниці і суботи (19 і 20 серпня) в Ужгороді відбудеться ярмарок "Медовий Спас". Намети розташуються на набережній Незалежності, у затінку візитівки Ужгорода – найдовшої в Європі липової алеї.
Нагадуємо: алея була закладена в Ужгороді 1928-го року, її довжина становить близько 2 кілометрів 200 метрів, а висаджені там кілька видів дерева, що вважається одним з найкращих рослин-медоносів. І саме під липами пасічники пропонуватимуть ужгородцям, закарпатцям та гостям міста і краю скуштувати та придбати продукти бджільництва, серед яких буде, звісно, не лише липовий мед. Та й сам ярмарок не обмежиться самим лише бджолярським крамом – пригощатимуть традиційними фестивальними стравами і напоями та пропонуватимуть сувеніри. Розпочнеться дійство у п’ятницю, 19 серпня, на набережній Незалежності, близько 10-ї ранку, триватиме до вечора, а відтак продовжиться у суботу.


План заходів з нагоди святкування 20-ї річниці Незалежності України в обласному центрі Закарпаття - місті Ужгород
Додано 17.08.2011
16 серпня
Відкриття виставки публікацій наукових співробітників Закарпатського краєзнавчого музею за період з 1991 по 2011 рік.
Закарпатський краєзнавчий музей
Початок о 10.30

18 серпня
Книжково-ілюстративна виставка "Україна: історія та сучасність".
Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
(проспект Свободи, 16)
Початок об 11.00

Історична година для воїнів Ужгородського гарнізону на базі виставки "Українська держава: історія і сучасність".
Закарпатський краєзнавчий музей
Початок о 12.00


Ужгород повернув собі ще один фонтан
Додано 17.08.2011
Біля економічного факультету УжНУ відновив роботу водограй, який тепер має кольорову підсвітку. Відновлення фонтану, котрий "пересох" вже більше десяти років тому, відбулося силами мецената та міського Водоканалу. Як розповів головний інженер Водоканалу Михайло Брежнєв, для відродження фонтану не просто встановлено сучасний імпортний насос та виконано надійну гідроізоляцію басейну, але й облаштовано новий водогін.

В Ужгороді з'являться велодоріжки
Додано 17.08.2011
Міськвиконком прийняв відповідне рішення, згідно з яким Управлінню у справах культури, спорту, сім’ї та молоді спільно з відділом промисловості, транспорту, зв’язку та з питань державного технічного нагляду до 25 серпня слід розробити схему влаштування велосипедних доріжок та місць паркування велосипедів на території міста. Відтак схема має бути подана на погодження комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту.
Доріжки мають з'явитися передовсім на

Ужгородський міськвиконком продовжив опікуватися теплом
Додано 17.08.2011
На черговому засіданні Ужгородського виконавчого комітету затвердили черговий список малозабезпечених ужгородців, яким автономне електричне опалення встановлять коштом міста, а також прийняли кілька робочих рішень.
Зокрема, виконком затвердив Положення про плату за навчання в комунальних школах естетичного виховання. Згідно з ним вартість становитиме 60 або 80 гривень на місяць залежно від класу, визначені й категорії дітей, які вповні звільняються від сплати (як то діти з обмеженими можливостями, сироти та діти, які втратили одного із батьків тощо), та ті, які мають пільги при оплаті. Уповні рішення буде оприлюднене в газеті "Ужгород" та вже доступне на сайті Ужгородської міської ради (за посиланням http://rada-uzhgorod.gov.ua/download/v/R_vukonkomy_295.pdf).

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс