Не стало Гюнтера Метцгера
Додано 28.08.2013
З великим сумом ми дізналися про те, що 18 серпня, на 80 році, життя залишив нас один з найбільших друзів Ужгорода, почесний громадянин нашого міста, колишній обер-бургомістр міста-побратима Ужгорода Гюнтер Метцгер.
Гюнтер Метцгер народився 23 січня 1933 року. Він – людина відома не тільки в Дармштадті, але й в усій Німеччинні, його батько більше десяти років керував містом, а син продовжив справу і традиції батька. Більше дванадцяти років він обирався жителями міста обер-бургомістром.
Метцгер виробив для себе оригінальний спосіб життя. Стриманий у харчуванні, худорлявий, завжди підтягнутий, ніколи не проводив відпусток у санаторіях, пішки проходив тисячі кілометрів з рюкзаком за плечима. Постійним супутником у його подорожах була його дружина. Чудовий сім'янин. Виховав не тільки своїх дітей, але й дітей сестри дружини, яка загинула в автомобільній катастрофі.


«Свято вимріяне поколіннями»
Додано 28.08.2013
До 22-ї річниці незалежності України в літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбулося засідання круглого столу на тему: “Свято вимріяне поколіннями”. В засіданні взяли участь представники міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, працівники бібліотек, активні користувачі бібліотеки.
В читальному залі була оформлена книжкова виставка «Моя земля – це Незалежна Україна».
На обговорення були винесені питання про історичні віхи розвитку незалежної України; розвиток громадського суспільства; роль права у нинішньому суспільстві; забезпечення соціальних прав громадян.

23 серпня у бібліотеці-філії №2 відбувся захід «Велична і свята моя рідна земля».
Додано 28.08.2013
Свято розпочалось з конкурсу малюка на асфальті «З Україною в серці, в Україні живу». Переможцями конкурсу стали: Іван Саша, Човбан Дмитро, Мальчицький Денис. Свято продовжилося літературно - музичною композицією, де діти мали змогу показати свої здібності в читанні поезії про Україну та співали пісні.
Протягом місяця у книгозбірні проходив творчий конкурс поробок «Колорит здібностей», присвячений Міжнародному року дитячої творчості в Україні. А на святі активні учасники цього конкурсу були відзначені грамотами та подарунками. Одночасно був нагороджений найактивніший читач «Літа -2013р.» (Брячак Евеліна). На завершення свята всі присутні частували ласощами та стали учасниками дискотеки «Запроси у бібліотеку друзів».
фото 1

Міський голова перевіряв готовність шкіл та дошкільних закладів до нового навчального року
Додано 28.08.2013
Сьогодні у сесійній залі збиралися директора ужгородських шкіл, садочків і навчально-виховних комплексів, доповідали про готовність закладів до початку навчання.
Присутні прозвітували про завершені ремонтні роботи в навчальних класах, реконструкції санвузлів, спортзалів. В кількох школах були придбані інтерактивні дошки. Завершені роботи по ремонту каналізаційних мереж.
Загалом школи та садочки готові до прийому дітей, приміщення відремонтовані.
Проте деякі питання Віктор Погорелов взяв на особистий контроль, а саме підготовка проектної документації для басейну у ЗОШ №8; санвузли у 10-ій та 13-ій школах, проблеми з опаленням у «Лідері», «Проліску», 6-му і 31-му садочках.

У вересні відбудеться виставка-ярмарок Тур’євроцентр-Закарпаття
Додано 28.08.2013
В рамках святкування Днів туризму на Закарпаття 14-15 вересня в Ужгороді відбудеться XII Міжнародна виставка-ярмарок "Тур’євроцентр-Закарпаття 2013" та туристичний фестиваль "Євро Карпати – 2013"
Захід відбудеться в обласному музично-драматичному театрі по вул. Л. Толстого, 12.

14 Вересня
9:00 Реєстрація учасників XII Міжнародної виставки-ярмарок "Тур’євроцентр-Закарпаття 2013"
10:00 Початок роботи виставки;
11:30-12:00 Офіційне відкриття;
14:00-17:00 Презентація туристичного продукту Словаччини, Угорщини, регіонів України і районів Закарпатської області;
18:00 завершення роботи першого дня.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс