В місті Ужгороді 25 вересня 2013 року відбувся семінар на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України»
Додано 26.09.2013
У семінарі приймали участь секретар міської ради Світлана Король, директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов, голова Ужгородського осередку СВЖУ Марина Куберка.
Секретар ради С.Король зокрема наголосила, що цей захід відбувається в переддень святкування 1120-ої річниці святкування Дня народження міста Ужгород. Ужгородська міська рада підтримує створення в місті ефективного власника житлових будинків, розуміючи що вирішувати питання щодо утримання будинку, виконання першочергових робіт здатні організовані співвласники будинку, оскільки жоден виконавець послуг з утримання будинку не вболіває за стан будинку, як повинні вболівати за його стан самі мешканці, які є співвласники будинку. Вона сама була ініціатором розробки Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків, органів самоорганізації населення на 2013 рік, яка затверджена рішенням сесії. Програмою передбачена підтримка ОСББ, зокрема надається фінансова допомога на капітальний ремонт покрівель, інженерних мереж житлових будинків, в яких діють ОСББ, або передбачається створення ОСББ. У 2013 році Програмою передбачено з бюджету міста виділити кошти на суму 1,5 млн.грн. при забезпеченні співфінансування робіт з боку мешканців будинків у розмірі 10 відс. їх кошторисної вартості.

В Ужгороді урочисто відкрито приміщення ЦНАПу
Додано 26.09.2013
Сьогодні в приміщенні Ужгородської міської ради відкрили Центр надання адміністративних послуг. (фото)
Даний центр – це місце спілкування влади і громади міста, де можна одержати адміністративні послуги, будь-яку інформацію, консультацію чи послугу з компетентним персоналом.
Голова ОДА Олександр Ледида зокрема наголосив, що центр дасть можливість швидко, якісно та фахово обслуговувати мешканців міста, надавати консультації з багатьох питань. Відкриття такого центру це ще один крок до Європи, до покращення життя. Центри такого рівня повинні бути в кожному місті, районі Закарпаття.
"Мені дуже приємно що на передодні Дня міста Ужгорода ми відкриваємо центр адмінпослуг, це ніби подарунок до річниці святкування. Кожна людина звернувшись до цього центру зможе отримати всю необхідну інформацію. Тут будуть працювати різні фахівці, не тільки працівники виконкому, але й земельники, податкової служби, паспортного столу для того щоб комплексно надавати допомогу мешканцям з питань адмінпослуг. В наших планах, після капітального ремонту встановити скляні двері в приміщені, щоб прості громадяни могли бачити як ведеться робота. Це буде ще один крок до відкритості влади перед громадою міста" - підсумував міський голова Віктор Погорелов.

На Православній набережній буде покриття з сучасних різнокольорових елементів мощення
Додано 26.09.2013
Програмою соціально-економічного розвитку міста передбачено заміну покриття та встановлення лавочок на Православній набережній. Роботи мали початися в серпні цього року, але у зв’язку із відсутністю фінансування цього зробити не вдалося. Наразі з'явилися певні кошти з субвенцій державного бюджету, направлені в бюджет області для розподілу, які частинами, за графіком, будуть перераховуватися підряднику для проведення запланованих робіт
Для заміни покриття на Православній набережній (від транспортного мосту по вул. Анкудінова по набережній до угорського консульства) використовуються штучні фігурні елементи мощення.
Плітки про використання кам’яної бруківки – безпідставні.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс