Правильно оподатковуйте дохід від продажу нерухомого майна
Додано 29.11.2013
ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що дохід, отриманий платником податку від продажу (обміну) не частіше одного разу протягом звітного податкового року житлового будинку, квартири або їх частини, кімнати, садового (дачного) будинку (включаючи земельну ділянку, на якій розташовані такі об’єкти, а також господарсько-побутові споруди та будівлі, розташовані на такій земельній ділянці), а також земельної ділянки, що не перевищує норми безоплатної передачі, визначеної Земельним кодексом України залежно від її призначення, та за умови перебування такого майна у власності платника податку понад три роки, не оподатковується.

ЗВІРЯЄМО ДАНІ ОБ’ЄКТІВ НЕРУХОМОСТІ
Додано 29.11.2013
Фахівці ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській запрошують Власників нерухомості на звірку даних щодо об»єктів нерухомості та звірку житлової площі на підставі оригіналів документів про право власності на об»єкти житлової нерухомості.
Враховуючи внесені зміни до діючого законодавства, фахівці органів Міндоходів повідомляють про новий розмір пільги зі сплати податку на нерухомість.
Якщо сумарна житлова площа об’єктів нерухомості не перевищує:
• для квартир – 120 м.кв.,
• будинків – 250 м.кв.,
• квартир і будинків – 370 м.кв.


РОЗМІР СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ЗБІЛЬШИТЬСЯ У ГРУДНІ МІСЯЦІ 2013 РОКУ
Додано 29.11.2013
ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області інформує, що за чинним правовим полем для приватних підприємців-«спрощенців», ставка єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування становить 34,7 відсотка від суми, що визначається такими платниками самостійно, якщо не укладено договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового соціального страхування та обрано іншу відсоткову ставку. При цьому, сума ЄСВ не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску за кожну особу.
Мінімальний страховий внесок для суб’єктів, що обрали спрощену систему оподаткування визначається, як добуток мінімального розміру заробітної плати на ставку ЄСВ, тобто на 34,7 відсотка.


ЛЕГАЛІЗАЦІЯ НАЙМАНОЇ ПРАЦІ - АКТУАЛЬНА ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ!
Додано 29.11.2013
У приміщенні ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області 27 листопада 2013 року відбувся «круглий стіл» на тему: “Легалізація найманої праці та виплата зарплати у конвертах”, а також не менш важливе питання, що турбує ужгородців – це сплата податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.
Учасниками круглого столу були представники різних органів влади та члени робочої групи по виявленню випадків використання незареєстрованої найманої праці: начальник ДПІ у м.Ужгороді М.П. Бадида, заступник начальника управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради Л.І. Катинська, головний спеціаліст відділу праці та зайнятості населення Управління праці та соціального захисту населення М.П. Ярмола, представник територіальної державної інспекції з питань праці в Закарпатській області М.М. Гукс, завідувач сектору АМП ДПІ у м.Ужгороді І.І. Левко.


У зв’язку з ремонтними роботами перекриють рух автотранспорту (СХЕМА)
Додано 29.11.2013
У зв’язку з реконструкцією вул. Перемоги з 2 по 6 грудня 2013 року рух автомобільного транспорту на ділянці від вул. Грушевського до Достоєвського буде перекрито з 9.00 по 17.00 годину.
Переконливе прохання до водіїв автівок планувати рух містом з урахуванням даної ситуації та дотриманням правил дорожнього руху.
Перепрошуємо за тимчасові незручності.
схема перекриття

До міського голови Віктора Погорелова звернулася громадська активістка з проханням провести благодійну ярмарку.
Додано 29.11.2013
Жителька села Мирча, Великоберезнянського району звернулася до голови міста з проханням провести благодійну ярмарку для збору коштів на реконструкцію дитячого садочку в своєму селі. Враховуючи цілі даної ярмарки Віктор Погорелов вирішив підтримати ініціативу жительки села Мирча і дати можливість провести таку ярмарку. Архітектурі доручено підготувати схему розташування торгових точок на пішохідній зоні пл. Ш.Петефі.
Благодійний ярмарок триватиме один день 30 листопада, в продажі будуть вироби народного промислу, вишиванки, малюнки дітей.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс