ОГОЛОШЕННЯ про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2013 році
Додано 04.12.2013
аціональним агентством України з питань державної служби відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» оголошується проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Штаб ЦЗ інформує. Управління автомобілем при ожеледиці.
Додано 04.12.2013
Шини.
В люті морози лід "утримує" шину краще, тому що він тане під протектором менше. Саме плівка вологи обумовлює слизькість льоду. Одну і ту ж не шинованою шину краще "тримає" шорсткий лід, гірше гладкий, ще гірше горбистий, як бруківка. А що можна сказати про самі шини? Небезпечна помилка деяких автоаматорів в тому, ніби шина з "позашляховим" малюнком протектора (зокрема спеціальна зимова) хороша на льоду. На слизькому покритті краще "тримають" шини з дрібно-розчленованим, насиченим малюнком протектора. Особливо хороші еластичні шини радіального типу. Але і вони не дозволяють отримати коефіцієнт зчеплення з льодом вище 0,1510,2. Коли ж нормальний рух шини замінюється ковзанням (при гальмуванні з юзом, розгоні з пробуксовуванням і т. д.), коефіцієнт зчеплення може знизитися разів у півтора.


Правила поведінки під час ожеледиці
Додано 04.12.2013
Пам’ятайте, що кращими для льоду є підошви з мікропористої чи іншої м’якої основи та без високих підборів.
Людям похилого віку краще в «слизькі дні» взагалі не виходити з будинку. Але якщо потреба змусила, не соромтеся взяти палицю з гумовим наконечником або з шипом. Якщо у вас з собою сумка чи торба, то вона повинна бути тільки такою, яку можна носити через плече. Дві третини травм, люди похилого віку отримують при падінні.
Прогулянки вагітних жінок в ожеледицю без супроводження небезпечні для здоров’я.


Штаб ЦЗ (цивільного захисту) інформує! Основні правила безпеки на льоду
Додано 04.12.2013
Перш, ніж ступити на лід, уважно подивіться перед собою: небезпечні місця відрізняються на льоду по кольору, вони, як правило, темніші. Лід може бути неміцним, тонким або крихким поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості вмерзли у лід. Тонкий лід і там, де б’ють ключі, де швидка течія або струмок впадає у річку.
Ні в якому разі не перевіряйте міцність льоду ударом ноги.
Пересікати водойми по льоду безпечніше усього на лижах та удвох, ідучи з інтервалом в декілька метрів один від одного і слід в слід. Якщо ж ви один, то озбройтесь довгою жердиною, у випадку падіння у воду вона допоможе Вам викинути ноги на поверхню.


Штаб ЦЗ (цивільного захисту) інформує
Додано 04.12.2013
Піротехнічні засоби.
Не зайвим буде нагадати, як правильно купувати та використовувати піротехнічні засоби:
• Не намагайтесь виготовити феєрверки самостійно в домашніх умовах;
• Не варто купувати піротехнічні вироби з рук, в місцях стихійної торгівлі. Дешеве, не означає якісне;
• Користуйтеся готовими виробами промислового виробництва, при купівлі яких познайомтесь з відповідним сертифікатом якості;
• Вибираючи серед безлічі феєрверків, салютів будьте уважні, читайте інструкцію по використанню, зверніть увагу на зовнішній вигляд упаковки. Якщо вона має дефекти – не купуйте цей товар.
Піротехнічні засоби повинні купуватись дорослими, діти можуть користуватися ними тільки під наглядом батьків.


Чекаємо на пропозиції по реставрації та облаштуванню винного льоху по вул. Ракоці, 2
Додано 04.12.2013
Виконавчий комітет Ужгородської міської ради інформує що, у зв’язку з участю м. Ужгорода у реалізації спільного українсько-польського проекту "Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів" на 2013-2015 роки, одним із основних заходів якого є розробка проекту реставрації пам’ятки архітектури XVIII ст. Будівлі амбару та винного льоху по вул. Ракоці, 2, просимо надати проектні пропозиції по реставрації та облаштуванню даного об’єкта. Пропозиції приймаються у відділі технагляду за капітальним ремонтом об'єктів благоустрою та житлового фонду каб. 132 міської ради, тел. 614190.

В рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 10 грудня відбудеться конференція
Додано 04.12.2013
Відповідно до спільного польсько-українського грантового проекту "Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів" в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013, відбудеться стартова конференція 10 грудня 2013 року о 11 год. у конференц-залі готелю “Олімп” м.Ужгород, вул.Гленца, 4.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс