ДЕКЛАРУЄМО ДОХОДИ 2013 РОКУ.
Додано 10.01.2014
ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що з 1 січня 2014 року розпочалася КАМПАНІЯ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН.
Громадяни повинні подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2013 році, до 1 травня 2014 року. Декларація подається до органів доходів і зборів за місцем реєстрації.
При цьому обов’язок з подання річної декларації про майновий стан і доходи виникає згідно з нормами Податкового кодексу України у разі отримання окремих доходів, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2013 року податок не утримувався; доходів від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів (наприклад, дохід від надання нерухомості в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом підприємницької діяльності) та отримання іноземних доходів.


Реформування системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування
Додано 10.01.2014
Становлення демократичної, правової, соціальної держави, розвиток засад громадянського суспільства, інтеграція України до стандартів Європейського Союзу, проведення адміністративної реформи, зокрема реформи системи державної служби, потребують підготовки нової генерації керівників і фахівців органів державної влади та органів місцевого самоврядування, формування професійно підготовленого кадрового резерву для заміщення посад у структурах державного апарату.
Підвищення професіоналізму державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування є одним із стратегічних напрямів Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
Додано 10.01.2014
29-31 жовтня 2013 року в м. Києві на базі Академії муніципального управління відбувся III тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». У даному заході взяло участь 101 державний службовець з центральних та місцевих органів виконавчої влади, з них 49 - в номінації «Кращий керівник» та 52 - у номінації «Кращий спеціаліст». Конкурсанти представили свої творчі роботи, взяли участь у діловій грі та презентувати виступ за обраною темою.
Проведення цього Конкурсу має важливе значення для зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, заохочує державних службовців до набуття високого рівня професійної компетентності». Крім того, Конкурс покликаний сприяти розвитку кадрового потенціалу державної служби, розбудові безперервної системи підвищення кваліфікації посадовців шляхом самоосвіти.


Радуйся земле, коляда іде!
Додано 10.01.2014
8 січня 2014 року на площі Театральній з нагоди одного з найяскравіших зимових свят - Різдва Христового відбулося дійство «Радуйся земле, коляда іде!», організоване управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.
Жителям та гостям міста подарували святковий настрій колективи міського центру дозвілля та кращі вертепи загальноосвітніх закладів міста. Тут звучали як сучасні українські так і стародавні закарпатські колядки. Дорослі та діти весело провели час, а колядників за народною традицією організатори свята пригостили солодощами.
Свята тривають, то ж запрошуємо всіх бажаючих 14 січня 2014 року о 16.00 на площу Театральну де відбудеться святкове дійство «Бетлегем» та 15 січня на пл.Ш.Петефі на святкову шоу-програму «Під Старий Новий рік» (початок о 17.00).
фото 1
фото 2
фото 3

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 10.01.2014
Порядок денний

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс