Громадська рада провела перше засідання
Додано 20.05.2014
Вчора відбулися установчі збори громадської ради при Ужгородській міській раді. На засіданні визначилися із кількісним та персональним складом. Головою ради обрано Олександра Пересоляка, секретарем – Вікторію Слісаренко, загальна кількість членів ради присутніх на засіданні – 100, хоча подали заяви 111 людей. Зарахували до лав органу майже всіх хто подав заяви та був присутній на засіданні.
Також, під час роботи дорадчого органу, шляхом рейтингового голосування вибрали заступників голови громадської ради, а саме Олега Пагулича, Віктора Миговича та Василя Поповича.

В міській раді обговорювали проект Закону України про зміни до Конституції України
Додано 20.05.2014
19 травня в Ужгородській міській раді відбулися громадські слухання з приводу пропозицій Міністерства регіонального розвитку України щодо проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України, а саме реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні.

В Ужгороді вдосконалюватимуть роботу ЦНАП
Додано 20.05.2014
21-22 травня у великій залі Ужгородської міської ради відбудеться семінар-тренінг на тему: «Вдосконалення діяльності центру надання адміністративних послуг».
Захід спільно організували за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні Ужгородська міська рада, Центр політико-правових реформ (м.Київ), Центр досліджень місцевого самоврядування (м.Львів).
Реєстрація учасників – у середу, 21 травня, о 10.00, та в четвер, 22 травня, о 9.30. Розпочнеться семінар-тренінг о 10.30 (середа) та о 9.45 (четвер).

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН
Додано 20.05.2014
КЕРІВНИЦТВОМ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ
ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
НА 2014 РІК
Графік

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс