Рік випав. Ужгород-2014 треба перекладати на 2015-й
Додано 28.11.2014
– Наступний пункт: капітальний ремонт харчоблоку у дитячій міській лікарні.
– А що там ще не доробили?
– Нічого в цьому році не робили.
– Як? Чому? Так було ж заплановано?! Це ж санітарна ситуація з їжею для дітей! А якщо завтра санстанція закриє?
– Гроші є, аванс оплатимо і можемо наступного тижня починати роботи.
– А на капремонт доріг скільки грошей використали?
– Із 19 мільйонів призначень виконано десь на 1,2 мільйони.
– ??? На 10%?
– А загалом на капітальні видатки по всіх галузях?
– За останні 8 місяців освоєно 13% коштів.
– А що ж ціле літо робили?!
Це діалог на вчорашній нараді, яка проходила наприкінці дня в мерії Ужгорода. Міський голова Віктор Погорєлов зібрав керівників управлінь у рамках підготовки бюджету на наступний рік.


Погорєлов: протягом тижня Громадська рада отримає приміщення
Додано 28.11.2014
На сьогоднішній зустрічі керівництва Ужгородської міськради, депутатів і представників громади міського голову Віктора Погорєлова запитали, чи передбачає співпрацю мерії і Громадської ради. Погорєлов повідомив, що під час засідання Громадської ради, на яке він зайшов у середу, він поспілкувався з членами Громадської ради і, зокрема, пообіцяв приміщення для роботи Громадської ради. Тоді ж дав доручення підрозділу міськради, який працює в Жупанаті, перейти в інше приміщення і протягом тижня звільнений офіс буде переданий Громадській раді

Погорєлов з тарифами на ужгородську воду їде в НКРЕ
Додано 28.11.2014
Сьогодні в Ужгороді на зустрічі міського голови, секретаря, депутатів і представників громадських організацій постало питання, чи буде вивчено, наскільки правомірно визначено тарифи на воду.
Віктор Погорєлов заявив, що їде на понеділок у Київ, зайде в НКРЕ, візьме з собою документи Водоканалу і буде розбиратися. Також створює комісію, яка в Ужгороді вивчить, наскільки в правовому полі приймали підвищення тарифів на воду. До неї увійдуть представники Антимонопольного комітету.
Одразу ж на зустрічі мер запропонував увійти до цієї комісії і представника Громадської ради Вікторію Слюсаренко, яка підняла це питання і є професійним аудитором.

Комунальники Ужгорода сьогодні відбулися «малою кров’ю»
Додано 28.11.2014
Трійку за п’ятибальною шкалою поставив сьогодні міський голова Віктор Погорєлов роботі комунальних служб Ужгорода. Він відновив традиційний об’їзд частини міста щодо порядку та благоустрою. Правобережна частина залишає бажати кращого, тому міський голова дав кілька десятків завдань по кожному з недоліків.
«Сьогодні ми об’хали разом із фахівцями всіх служб правобережну частину міста. Кожному дано завдання. Негаразди, які я бачив впродовж поїздки, внесені до протоколу. Всі служби за 5-6 днів мають їх ліквідувати. Також усім чітко наголосив: треба працювати якісно за своїми напрямками. Це перший об’їзд, керівникам служб за роботу я поставив трійку», – підвів підсумок Віктор Погорєлов.


Землю в Ужгороді не даватимуть, а в декого, може, навіть заберуть
Додано 28.11.2014
Сьогоднішню зустріч керівництва міської ради Ужгорода, депутатів та активістів мер Віктор Погорєлов почав із заяви, що виділення земельних ділянок у місті зупинено, крім родин загиблих під час АТО. Також зупинено приватизацію комунального майна, до розгляду цього питання разом із громадськими організаціями. "Я хотів би, щоб у місті був правовий порядок", – сказав Погорєлов.
Присутній на зустрічі секретар міськради Богдан Андріїв доповнив, що питання ділянок не будуть розглядатися до затвердження Генплану і зонування міста, інвентаризації землі, але це не стосується родин загиблих. Також нагадав, що під час останньої сесії одну ділянку родині Сергія Мартина, якого поховали ще у червні, уже виділено.


Погорєлов попросив не чекати все за два дні
Додано 28.11.2014
Із базарами треба навести порядок, бо собаки бігають, а люди із землі продають". "Горілку вночі заборонили продавати, а магазини нею торгують". "АВЕ ввела тарифи на вивіз сміття завищені, ми ходили до них, просили показати документи, а вони нічого не дають".
Такі питання сьогодні на зустрічі керівництва Ужгорода, депутатів із громадськими активістами обговорювали у міській раді.

В Ужгороді можуть бути нові правила їзди по колу
Додано 28.11.2014
Зміну правил дорожнього руху на вулицях Дружби народів і Богдана Хмельницького планує винести на громадське обговорення міська влада. Правила проїзду кільця в цих частинах міста відрізняються від решти, що створює незручності для водіїв, особливо не місцевих. Правила тут регулюють дорожні знаки, проте в цих частинах Ужгорода часто трапляються ДТП.

Хто щось робити, а хто кричати – ужгородські активісти знову кардинально розійшлися
Додано 28.11.2014
На сьогоднішню зустріч керівництва Ужгородської міськради, депутатів і громадських активістів прийшло лише кілька депутатів, а представники Громадського конвенту дуже скоро її покинули.
Павло Гомонай із конвенту заявив, що їхня структура вважає: рішення про призначення секретарем ради Богдана Андріїва прийнято з порушеннями – проект рішення не був оприлюднений для обговорення за 20 днів до сесійного засідання. Неправильним, але "тому що поганий", вважають також поновлення за рішенням суду на посаді міського голови Віктора Погорєлова. Відтак, оскільки, на їхню думку, сьогоднішнє керівництво міста не легітимне, то й нема про що говорити чи планувати якусь роботу. На цьому Гомонай просто в приміщенні одягнув кепку і пішов на вихід, а за ним інші члени конвенту.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс