Ранкова нарада при міському голові
Додано 08.12.2014
Сьогодні на нараді начальників управлінь, відділів та керівників організацій, установ міський голова Віктор Погорєлов у зв’язку із зверненнями громадян, доручив транспортному відділу віднайти можливість подовжити час щоденного руху маршрутних таксі, хоча б до 10 години вечора, саме тих, котрі їздять до УжНУ. "Обов’язково звернути увагу на стан автобусів" – наголосив Віктор Погорєлов, оскільки при піднятті тарифів було обіцяно, що всі транспортні засоби будуть у належному стані – чисті, необшарпані, помиті та справні, зазначив мер міста.

Сьогодні відбулася зустріч першого засідання оргкомітету щодо проведення різдвяно-новорічних свят
Додано 08.12.2014
Обговорювали плани щодо проведення різних спортивних змагань, святкових концертів, виставок художніх робіт в навчально-виховних закладах, бібліотеках та інших установах міста. Передбачається створення виставки новорічних іграшок та новорічних композицій учнів ЗОШ та дітей з медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога Життя". Різдвяні концерти учнів та викладачів дитячої музичної школи ім. Чайковського П.І. в Кафедральному соборі та галереї "ІЛЬКО".


В Ужгороді відбудуться консультації з представниками педагогічної громадськості, громадських організацій угорської спільноти щодо виконання положень Європейської хартії регіональних мов або мов меншин, Рамкової конвенції про захист національних меншин
Додано 08.12.2014
Ця програма консультацій пройде у двох напрямках і стосуватиметься дотримання прав румун (м.Чернівці і Чернівецька область) та угорців (м.Ужгород і Закарпатська область). Основна мета заходу – аналіз виконання заходів, спрямованих на заохочення використання регіональних мов або мов меншин у суспільному житті відповідно до зобов'язань, взятих за пунктом 2 статті 2 Європейської хартії, що була ратифікована Україною ще у 2003 році. «Стосовно кожної мови, визначеної під час ратифікації (а у нашому випадку йдеться про угорську мову), сторона-підписант зобов'язується застосовувати якнайменш тридцять п'ять пунктів або підпунктів з тих положень, що наведені у частині III Хартії, включаючи якнайменш три з кожної зі статей 8 і 12 та один з кожної зі статей 9, 10, 11 і 13. Експерти Ради Європи мають зробити висновок щодо повноти виконання зобов’язань, взятих на себе Україною, щодо забезпечення прав нацменшин у галузі освіти», - пояснила Оксана Бабунич начальник управління освіти Ужгородської міської ради.

Волошин: комунальники в Ужгороді скоро «зашиються»
Додано 08.12.2014
На Слов’янській набережній в Ужгороді вже завтра працюватимуть комунальники – там вода стікає просто на електричні дроти. Про це на сьогоднішній нараді в мерії з комунальниками повідомив директор КП «Водоканал» Юрій Омеляненко. Схожа ситуація на вулиці Анкудінова, це днями активно обговорювали ужгородці у Фейсбук.
Міський голова Віктор Погорєлов узяв проблему на особистий контроль. «Це не просто витік – таке небезпечне поєднання може забрати людське життя. В місті взагалі часто можна зустріти кабелі, які стирчать назовні та несуть страшну небезпеку», – наголосив керівник міста.
Втім комунальники запевнили, що всі кабелі, що висунулися з ліхтарів – не діючі, тому безпечні. Проте така відповідь не задовольнила керівництво міста.


Ужгородський Водоканал пояснює: витік на Гагаріна – не їх компетенція
Додано 08.12.2014
Аварія в системі водопостачання по вулиці Гагаріна в Ужгороді вже встигла привернути увагу громадськості. Вже не вперше в цій частині міста утворилося справжнє озеро. Вирішення проблеми шукали на нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками комунальних підприємств.
Директор КП «Водоканал м. Ужгород» Юрій Омеляненко повідомив, що аварія – на приватній лінії, власники уже отримали припис, проте хочуть отримати ремонт за державний кошт. У цьому місці працівники Водоканалу перекривали воду та шукали, де ж прорвало, проте і далі тече.
«Водоканал не може оплачувати втрати води приватників», – пояснив керівник комунального підприємства.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс