Бюджет міста на 2014 рік зменшиться на 16,5 млн. грн.
Додано 16.04.2014
На сьогоднішньому засіданні виконкому розглядали зміни до бюджету міста на 2014 рік. Зміни до міського бюджету викликані змінами до державного бюджету. В цілому бюджет міста зменшиться на 16,5 млн. грн.
Уточнені розрахункові показники передбачають наступні зміни в бюджеті міста на 2014 рік — зменшення прогнозного обсягу доходів, що враховується при визначенні міжбюджетних трансфертів на 14 870,8 тис.грн. або на 7,0 відсотків, збільшення дотаціії вирівнювання з державного бюджету в обсязі 5540,3 тисг.грн або на 11,4 відсотка.
Згідно Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" при розрахунку обсягу видатків, що враховуються при визначення міжбюджетних трансфертів, враховано:


На виконкомі розбиралися із технічними питаннями щодо надання та продовження дозволів на проведення земляних робіт
Додано 16.04.2014
Так члени виконкому дали дозвіл на земляні роботи по заміні водровідного вводу та каналізаційного випуску житлового будинку №18 по вул. Польовій; заміні каналізаційного випуску будинку №22 по вул. Гвардійській; роботи по докладці телефонної каналізації та прокладенню волоконно-оптичного кабелю для забезпечення зв’язку офісних приміщень страхової компанії «Уніка» по вул. Л.Толстого, 6-8; влаштування газоопостачання кварталу забудови по вул. Богомольця, 22.

Готуємося до "нашестя" передвиборних агітаційних листівок
Додано 16.04.2014
На виконкомі розглянули проект рішення яким передбачається розміщення агітаційних матеріалів в спеціально визначених місцях, а саме на існуючих рекламно-інформаційних тумбах, рекламних щитах, дошках оголошень та огорожах будівельних майданчиків та підприємств, якщо на це дасть дозвіл власник.
В свою чергу муніципальна поліція слідкуватиме за тим щоб передвиборну рекламу не клеїли аби де, а лише у відведених на це місцях.
Пропозиція одного з членів виконкому — довключити рекламну тумбу на розі вул. Минайській та вул. Грушевського біля універмагу Осетія, а також провести аналіз наявних місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації та доповісти на наступному засіданні виконкому.

В Ужгороді може з’явитися ще одне громадське формування з охорони громадського контролю "Громадський контроль"
Додано 16.04.2014
Члени виконкому довго дискутували стосовно істинних цілей такої громадської організації та взагалі доцільності її в місті. Оскільки члени громадського формування з охорони громадського порядку під час виконання завдань спільного з працівниками органів внутрішніх справ мають право застосувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби індивідуального захисту та самооборони, заряджені речовинами сльозоточивої та дратівної дії у випадках і в порядку, передбачених законом. Тому відповідним органам – міліції, СБУ слід перевірити тих людей, котрі хочуть бути у громадському формуванні. Ситуація вмісті стабільна, необхідності у створенні даної організації немає, наголосив один із членів виконкому.
Наразі розробляється положення про реєстрацію громадських формувань. Поки що цей проект відправили на довивчення, до наступного засідання виконкому.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс