Кияни оцінили прорив інструментів демократії в Ужгороді
Додано 13.06.2014
Завдяки реформам та ініціативам оновленої міської влади в Ужгороді покращилися механізми місцевої демократії. Це відзначили експерти Українського незалежного центру політичних досліджень – Іван Лукеря й Максим Лациба на зустрічі з громадськими активістами Володимиром Феськовим, Миколою Яцковим та керуючим справами виконкому Олександром Волосянським.
Експерти проаналізували статути обласних центрів країни, зокрема й Ужгорода. Власне, моніторили ще попередню, дореволюційну «версію» нашої влади, а відтак з’ясували: «для мешканців міста все було дуже погано».


Фасад-пам’ятку відремонтують
Додано 13.06.2014
Ремонт фасадів, будівельні роботи і земельні питання – з такими проблемами цього четверга ужгородці звернулися до керуючого справами виконкому Олександра Волосянського.
Мешканки вулиці Підгірної розповіли, що їх будинок №1 дуже потребує капітального ремонту фасаду. «Нас болить наш будинок. Поруч четверта школа, часто приїздять словацькі, чеські і німецькі делегації. І бачать зашарпану архітектурну пам’ятку в історичній частині міста», – зауважили жінки.
В.о.директора департаменту міського господарства Олександр Костенчук розповів: аби навести лад на фасаді, необхідно близько 300 тис.грн. Цьогоріч запланували відремонтувати частину фасаду за половину потрібної суми, кошторис для експертизи вже розробляється. Почнуть ремонтувати із жолоба, аби дощі не розмивали фасад.


Обговорення регуляторного акту
Додано 13.06.2014
На сайті міської ради в розділі регуляторні акти оприлюднений АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Ужгородської міської ради «Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 03.06.2011 року №180»
Зауваження та пропозиції від громадськості міста приймаються протягом місяця від дня опублікування регуляторного акта.
Поштова та електронна адреси : 88000 ,м. Ужгород, пл.. Поштова, 3, тел.617071, e-mail: umr@rada-uzhgorod.gov.ua

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 13.06.2014
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:


Робочі питання:

1. Про надання дозволу на проведення земляних робіт.
2. Про переоформлення гаражів.
3. Про зовнішню рекламу.
4. Про зміни до рішень.
5. Про видачу підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об’єкти торгівлі та сфери послуг з погодженням режиму роботи.
6. Про погодження місця розташування пересувного обладнання та видачу підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об’єкти торгівлі та сфери послуг з погодженням режиму роботи.
7. Про погодження цілодобового режиму роботи.
8. Про внесення змін до рішення виконкому від 21.12.2011 № 481.
9. Про надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна, перереєстрацію дітей, зміну прізвища, відмову у наданні дозволу на реалізацію майна, надання статусу, встановлення порядку зустрічі, направлення в Свалявський будинок дитини.
10. Про поштові адреси на квартири та нежитлові приміщення у житловому будинку по вул. Кошицькій, 42.
11. Про затвердження схеми розміщення літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності в пішохідній зоні центральної частини міста та прилеглих до неї територіях загального користування.
12. Про затвердження складу комітету із забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.
13. Про робочу комісію з питань координації роботи щодо надання населенню житлових субсидій і компенсацій.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс