Родини учасників інтернаціональних війн в тому числі Афганістані, АТО подякували міськраді за виділення земельних ділянок
Додано 09.04.2015
Сьогодні на сесії міської ради Ужгорода депутати підтримали виділення земельних ділянок для учасників війни в Афганістані, бойових дій в інших країнах 79 сім’ям та в зоні проведення АТО на сході України 81 сім’ї. За рішення проголосували 36 депутатів.
Відтак 81 родина, в тому числі сім’ї загиблих героїв, зможуть почати розробку проектів землеустрою на ділянки по 6 соток і більші в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Коритнянської, Ярослава Мудрого.
Списки формувалися за участю представників міського військового комісаріату, активістів Ужгорода, представників громадських та ветеранських організацій та безпосередньо учасників АТО.


Міський голова Ужгорода повторно ініціюватиме на сесії припинення повноважень першого заступника
Додано 09.04.2015
Сьогодні під час сесійного засідання депутатів міської ради Ужгорода виносилося питання про дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови Івана Волошина. Його ініціювали активісти, які розглядали на громадських слуханнях дотримання законності працівниками міськради та виконавчого комітету. Вони заявляли про ознаки конфлікту інтересів та корупції у діях першого заступника міського голови Івана Волошина. Чимало активістів прийшло і на сесійне засідання підтримати це рішення.
Однак під час голосування проекту за основу, на сесії табло показало лише 26 голосів, навіть картка міського голови Віктора Погорелова не спрацювала. На те, що не враховано і їхні голоси або ж вказано що вони взагалі були відсутні, згодом, отримавши роздруковані поіменні результати голосування, пожалілися й деякі інші депутати.


До уваги керівників підприємств міста!
Додано 09.04.2015
Державний концерн „Укроборонпром” пропонує долучитися до виробничої кооперації по виготовленню (ремонту) озброєння, військової техніки, окремих вузлів та агрегатів, тощо. Участь у кооперації можуть приймати підприємства, які пройшли попередню кваліфікацію. З метою проведення попередньої кваліфікації промислових підприємств міста стосовно їх можливості участі у виробництві продукції для потреб оборони і безпеки держави необхідно надати Державному концерну „Укроборонпром” відомості за формами (форма 1-2), що додаються.

Чистий четвер, тут проявили себе "хто є хто"
Додано 09.04.2015
«Сесію довелося припинити через те, що деяким депутатам порізали колеса машин. Мені це щойно повідомили. Тому вони пішли розбиратися з цим питанням. Вчора теж були погрози телефоном, щоб не ходили на сесію. Це вже не демократія, а бандитизм. Вчора двічі у Фейсбук, хоча я в соцмережах навіть не зареєстрований, від мого імені викидали брехливу інформацію, ніби я написав заяву про відставку. Тобто все робилося, щоб зірвати сесію. Те, що не зняли Волошина, я думаю, пов’язано з погрозами депутатам. Очевидно, цим займалися його прихильники. Я здивований такими подіями. Бачив, що деякі депутати пішли, а деякі навіть вибігли із залу. Саме тому я просив перереєструватися. Важливо було вирішити на сесії питання фінансові, щоб дати можливість забезпечити нормальне життя міста. Наступна сесія буде після Пасхи, я про неї повідомлю окремо. Активісти повідомили, що знову будуть просити відставки Волошина, тому це питання буде розглядатися ще раз» - повідомив міський голова Віктор Погорелов.

Традиційний об’їзд Ужгорода міським головою Віктором Погорєловим, сьогодні, 9 квітня, перед Великоднем був особливо прискіпливим.
Додано 09.04.2015
Власне, об’їзд перетворився в обхід. Керівник міста перевірив внутрішньо-квартальні території, під’їзди, дитячі майданчики, поспілкувався з мешканцями. Ужгородці охоче розповідали про наболілі проблеми.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс