9 липня відбудеться чергове засідання сесії
Додано 24.06.2015
Міський голова підписав розпорядження про скликання 09 липня 2015 року о 10 год. четвертого пленарного засідання ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з наступним переліком питань:
1. Про зміни до цільових програм.
2. Про зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2015 рік.
3. Про зміни до бюджету міста на 2015 рік.
4. Про справляння в м. Ужгород місцевих податків і зборів.
5. Про зміни та доповнення до рішень міської ради.
6. Про регулювання майнових відносин та відносин у сфері житлово-комунального господарства.
7. Про співпрацю в сфері водопостачання та водовідведення.
8. Про регулювання земельних відносин.
9. Про регулювання питань містобудування та архітектури.
10. Про розпорядження міського голови 24.06.2015 № 248 «Про зупинення дії рішення ХХVІI сесії міської ради VІ скликання 19.06.2015 № 1732».
11. Різне.

Мешканці вулиці Собранецької прийшли подякувати за дерева, які обрізали з допомогою альпіністів
Додано 24.06.2015
Сьогодні до міської ради Ужгорода прийшла мешканка будинку №45 по вулиці Собранецькій Галина Афанасіївна - від імені всіх своїх сусідів подякувати за те, що обрізали величезні дерева перед їхніми вікнами.
Уже давно люди просили, щоб комунальники навели лад із величезними гілками, які небезпечно нависали аж над дахом їхнього старенького - ще з 1928 року - дому. Проте це було непросто - департамент міського господарства Ужгородської міської ради днями повідомив, що представники ДСНС області не погодилися надати в оренду вишку, на якій фахівці змогли б піднятися і виконати необхідні роботи. Відтак довелося до обрізання аварійних рослин підійти креативно – запросили альпіністів.


Реконструкцію історичної частини Ужгорода можуть розпочати уже за тиждень
Додано 24.06.2015
Представники київської фірми-підрядника ТОВ «КБК» зустрілися з міським головою Ужгорода Віктором Погорєловим, щоб погодити деталі реконструкції фасадів та покрівель будинків із "парними" номерами на площі Петефі.
Нагадаємо: розробкою проектно-кошторисної документації непарних споруд займається архітектор Вячеслав Балог, родина якого відновлювала площу Ринок у Львові.
«КБК» має не менше досвіду, всі працівники, що задіюються до реставраційних та будівельних робіт, приїздять зі столиці. Сьогодні під час зустрічі обговорили кошториси та останні приготування перед початком робіт.


Мер Ужгорода ветував рішення останньої сесії про генплан
Додано 24.06.2015
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов прийняв рішення накласти вето на рішення сесії “Про затвердження містобудівної документації”, або, якщо коротко, про генплан, прийняте у п’ятницю, 19 червня.
Під час сесійного засідання присутні активісти наполягали, що рішення не можна приймати, бо немає історико-архітектурного плану.
Міський голова повідомив, що історико-архітектурний план ось-ось надійде з Києва, де його розглядають у міністерстві культури і рішення потрібно приймати, адже від генплану залежить дуже багато кроків у життєзабезпеченні і розвитку Ужгорода. Усі проектні роботи, коригування, які виконувались Державним підприємством "Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя", завершені, в установленому порядку генплан розглянула архітектурно-містобудівна рада тощо. Проте, оскільки вся підготовча робота була досить тривалою, вже назріли коригування до генплану, які теж треба приймати рішенням сесії. "За" проголосували 37 депутатів.


Навпроти Ужгородської міської ради сьогодні тривають роботи - "точково" перекладають бруківку
Додано 24.06.2015
Працює ТОВ "Агрошляхбуд" і, як повідомив директор департаменту міського господарства міськради Олександр Костенчук, до кінця цього тижня ще лататимуть ями на Фединця. Далі на черзі - вулиці Ольбрахта, Підградська та Заводська.
Нагадаємо, ще на початку цього місяця працівники у яскравих помаранчевих жилетах замощували «дірки» там, де викришилася бруківка на вулицях Боженка і Довженка – біля дитячої поліклініки, дитячої лікарні, приміщення апеляційного суду тощо.
Сьогодні міський голова Віктор Погорелов зазначив виконавцям робіт, що не задоволений їхніми діями, адже ручне трамбування бруківки допустиме тільки в пішохідній зоні, а на проїжджій частині, де великий тиск на покриття від важких автомобілів, воно не дасть якісних результатів.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс