Час особистого прийому громадян заступниками міського голови, керуючим справами виконкому та мером міста змінився
Додано 23.07.2015
У зв’язку зі змінами в режимі роботи виконкому Ужгородської міської ради
особистий прийом громадян керівництвом міськвиконкому проводитиметься з 09.00, а запис на прийом з 08.00 в день прийому громадян.

Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 15.07.2015 р. по 21.07.2015 р.
Додано 23.07.2015
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 15 по 21 липня 2015 року надійшло всього доходів на суму 6 231,6 тис. грн. : таблиця


Ужгородський водоканал відкриває «єдине вікно» і готує місто до переведення на цілодобове водопостачання
Додано 23.07.2015
КП «Водоканал м. Ужгород» переходить на новий, якісний сервіс для обслуговування населення – абонентський відділ. За принципом роботи «єдиного вікна», усі відділи комунального підприємства, що обслуговують споживачів, працюватимуть в єдиному місці.
Якщо раніше ужгородці, що приходили вирішити питання водопостачання та водовідведення могли витратити на це навіть годину, то тепер цей час займатиме не більше 2-10 хвилин.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов та секретар міської ради Богдан Андріїв ознайомилися з роботою абонентського відділу та відвідали лабораторію перевірки лічильників, де використовується сучасне українське обладнання.


Сьогодні у міськвиконкомі засідала комісії із розгляду тарифів на перевезення пасажирів в міському транспорті
Додано 23.07.2015
Сьогодні у малій залі міськвиконкому проводилося робоче засідання міської міжвідомчої комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві та міському пасажирському транспорті. На комісії були присутні перевізники, начальники профільних відділів міськвиконкому та громадські активісти. Головне питанням – майбутня ціна за перевезення пасажирів в міському транспорті.
Як зазначив заступник міського голови Володимир Фленько – головна задача сьогоднішнього зібрання вислухати комісію, визначитися та рекомендувати узгоджену суму грошей за перевезення одного пасажира у маршрутному таксі для розгляду на засіданні виконкому.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс