Ужгородська міська рада
Додано 23.11.2010
РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ
від 19.11.2010 р. № 268 м. Ужгород
ПРО СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ
ІІ СЕСІЇ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VI СКЛИКАННЯ
Відповідно до ст. ст. 42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати 23 листопада 2010 року о 16.00 у великому залі міськви¬конкому позачергову ІІ сесію Ужгород¬ської міської ради VI скликання з таким переліком питань:
1. Інформація Боричевського В.Ф. про постанову Ужгородської міської виборчої комісії Закарпатської області щодо обрання Семаля В.Ю., наступного за чер¬го¬вістю кандидата в депутати у виборчому списку Ужгородської міської організації Єдиного Центру, депутатом Ужгородської міської ради.

Віктор Погорєлов відновив традиційні об’їзди Ужгорода з комунальниками
Додано 23.11.2010
Нарада на колесах - вивчати стан справ у місті доречніше саме їдучи вулицями Ужгорода. Мер обласного центру відновив практику об’їздів міста спільно з усіма службами, відповідальними за порядок.

Перший п’ятничний об’їзд відбувся правобережною частиною міста. Почали з вулиці Собранецької дорогою до кордону. Неохайні торгові будки, сміття, занедбані рекламні носії, недбайливо ведене будівництво, а також – засохлі квіти на пам’ятнику «Україна – Визволителям!», - на усе це звертав дорогою увагу Віктор Погорєлов і робив відповідні вказівки навести лад, акцентуючи, що йдеться про «ворота» до Ужгорода.


В Ужгороді відновлює роботу Рада Старійшин
Додано 23.11.2010
Ужгородський міський голова запросив на зустріч колишніх керівників обласного центру

Авторитетні екс-мери радо прийшли привітати нового міського голову і усі спільно вирішили відновити Раду Cтарійшин. До неформального дорадчого органу входять люди, котрі в різні роки очолювали обласний центр Закарпаття – Микола Руснак, Степан Дьолог, Омелян Попович, Еміл Ландовський та Степан Сембер.


Ужгородських ромів облікують
Додано 23.11.2010
В Ужгороді відбудеться перепис ромського населення, - повідомив на нараді з лідерами ромських громадських організацій Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов у середу, 17 листопада.

Зустріч із ними стала першою серед запланованої низки бесід із представниками національних громад, які мешкають в місті. Йшлося про найпроблемніші питання – передовсім про освіту, працевлаштування та здоров’я ромів. Так, опісля перепису слід провести тотальний медогляд, адже не секрет, що в середовищі ромського населення розповсюджений туберкульоз, - наголошує мер.


Уже навесні ужгородців не буде де ховати
Додано 23.11.2010
Ресурсу єдиного діючого міського цвинтаря у селі Барвінок вистачить, швидше за все, лише до весни. За інформацією в.о. начальника Управління житлово-комунального господарства Ужгорода Івана Крайниківського, за кілька місяців ужгородців вже не буде де ховати. На першому засіданні виконкому Ужгородської міської ради Анатолій Сухолов, директор міського комунального підприємства, яке опікується цвинтарями, зазначив, що неодноразово наголошував на цьому колишній міській владі, але проблему ігнорували. Щоправда, йшлося про облаштування міського цвинтаря на полігоні у селі Оріховиця або у селі Ярок, але до справ не доходило.


Ужгородське сміттєзвалище роками експлуатувалося злочинно
Додано 23.11.2010
Із 5 зон, на які поділене міське сміттєзвалище у Барвінку, три – потребують рекультивації, а на двох інших сміття скидається без належної підготовки місця.
Так, через те, що на ділянках не були вириті котловани і все сміття складується просто горою, суттєво зменшується ресурс полігону твердих побутових відходів. Так, при нинішньому способі використання його вистачить лише на термін близько півтора року. Відтак у місті виникне величезна проблема, адже новий полігон потребує значних площ землі та великих грошових вкладень.
На першому засіданні виконкому Ужгородської міської ради у п’ятницю йшлося про те, що стан полігону твердих побутових відходів нині є однією із найнагальніших проблем у місті поруч із підготовкою до зими.


Ужгородський міський голова очолив Регіональне відділення Асоціації міст України
Додано 23.11.2010
23 листопада в Ужгороді відбулися звітно-виборні збори Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України.
Його відвідали голови міст, сіл і селищ Закарпаття – нові і переобрані на свої посади. Учасники зборів вітали нових представників закарпатських міст в АМУ - зокрема, Володимира Кащука, котрий очолив Хуст, Івана Ланя зі Сваляви, Степана Бобика з Іршави тощо. І, звісно, нового Ужгородського міського голову. Відтепер саме Віктор Погорєлов очолює регіональне відділення АМУ. Його заступниками стали Золтан Ленд’єл, який представляє Мукачево, і Іван Ковач, який переобраний міським головою Тячева. Останній разом з Ужгородським міським головою та з мером Рахова Ярославом Думином представлять Закарпаття на загальних зборах АМУ в Києві


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс