До уваги суб’єктів підприємницької діяльності
Додано 20.04.2011
"Українська ініціатива" - це широкомасштабна програма, започаткована згідно з Указом Президента України від 03.07.2000 р. №849 "Про сприяння підготовці управлінських кадрів для сфери підприємництва".

Відповідальним за реалізацію Програми є Міністерство економіки України. Впроваджує програму Міжвідомчий центр з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (МЦПК) та 27 його регіональних робочих груп.

Вимоги до претендентів на участь у Програмі перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива”

До участі у Програмі допускаються особи віком до 40 років, які мають вищу освіту і досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого та середнього рівня підприємств та організацій будь-яких форм власності.
Не передбачається участь у Програмі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв – нерезидентів України.


СПРОЩЕНИЙ ПОРЯДОК ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ПЕРЕРАХУНКУ СУБСИДІЇ
Додано 20.04.2011
Незважаючи на те, що опалювальний період завершився – питання отримання житлово-комунальних субсидій продовжує залишатись одним із найбільш актуальних. В управління праці та соціального захисту населення продовжують надходити звернення громадян за роз»ясненням законодавства стосовно призначення житлових субсидій.
Забезпечення соціального захисту малозабезпечених сімей в Україні в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги здійснюється шляхом надання таким родинам державної соціальної допомоги у вигляді щомісячної адресної безготівкової субсидії для відшкодування витрат на оплату користування житлом або його утримання та комунальних послуг (водо-, тепло-, газопостачання, водовідведення, електроенергія, вивезення побутового сміття та рідких нечистот), а також один раз на рік субсидії готівкою на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива (субсидія).
Право на призначення субсидії мають сім'ї, у яких розмір плати за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання з урахуванням пільг перевищує обсяг визначеного Кабінетом Міністрів України обов'язкового відсотка платежу.


Графік освячення пасок в Ужгороді
Додано 20.04.2011
Українська православна церква Московського патріархату 24.04.2011р.
1. Хресто-Воздвиженський кафедральний собор; 2.30, кожні ЗО хвилин до 12.00
2. Св. Преображенський храм, Цегольня; о 2.00, 5.00, 7.00
3. Св.Покровський храм. Православна наб.; о 2.00, 5.00, 7.00
4. Храм Різдва Іоана Предтечі, мікрорайон Радванка; о 2.00, 9.00
5. Храм Успіння Богородиці, мікрорайон Доманинці; о 8.00
6. Храм Всіх Святих, вул. Легоцького, 35; о 3.00, 5.00, 7.00, 9.00, 11.00
7. Храм Різдва Богородиці, мікрорайон Дравці; о 2.00, 7.00


Управління Пенсійного фонду України в м. Ужгороді змінює графік роботи
Додано 20.04.2011
На виконання наказу головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області №30 від 08.04.11 року управління Пенсійного фонду України в м. Ужгороді повідомляє про зміни графіку роботи установи з 11 квітня 2011 року:
"Початок роботи – з 9 години ранку. Перерва на обід з 13 години до 13 години 45 хвилини. Кінець робочого часу – о 18 годині, в п’ятницю – о 16 годині 45 хвилині."


Начальник управління Г.М. Сухар

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс