В міській раді газопостачальники спілкувалися з власниками хлібопекарень
Додано 01.10.2013
На минулій селекторній нараді Віце-прем'єр-міністром України Олександр Вілкул просив інформувати його про підготовку до опалювального сезону та забезпечення міста продуктами харчування. А також про роботи із газо- енергопостачальними організаціями міста. Оскільки питання енергопостачання, також пов’язане з роботою стратегічних об’єктів в тому числі і хлібопекарень, сьогодні в мерії вирішили провести відповідну зустріч з представниками хлібопекарень та обсудити важливі питання.
Загалом питань, та вчасності по забезпеченню енергоносіями, у директорів пекарень не було, місто в повній мірі забезпечено хлібобулочними виробами. Єдине, що викликало дискусію це необхідність переходу до іншого постачальника газу.

Що за паркування коли зупинка автотранспорту ліворуч заборонена!
Додано 01.10.2013
фото

Чи прагнуть ужгородські роми інтеграції?
Додано 01.10.2013
Сьогодні в Ужгороді відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. Участь у ньому взяли, окрім народних обранців, начальники обласних управлінь, депутати, міський голова Ужгорода, представники релігійних конфесій, журналісти обласних та всеукраїнських видань тощо.
Виступив на зустрічі і Йосип Адам, який називає себе лідером ужгородської громади ромів. Свою «промову» побудував на звинуваченнях міської влади, заявивши, що ЗОШ №7 відмовилася приймати до своїх лав 10 дітей ромської народності.
Подібний інцидент дійсно був, однак таке рішення прийняв директор школи, бо батьки інших дітей не захотіли, щоб їхні діти вчилися разом з декількома не підготовленими до загального спілкування в класах дітьми. Батьки нарікали, що ці діти не відповідають рівню і заявили, що в іншому разі будуть змушені перевести всіх своїх дітей в різні навчальні заклади.


В Територіальному центрі відбулося свято на честь дня людей похилого віку
Додано 01.10.2013
Невеличкий виступ юних співаків та танцюристів, привітання, а також подарунки отримали сьогодні, 1 жовтня, мешканці Ужгородського міського територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Нині, на день людей похилого віку, їх, від імені міського голови Ужгорода вітали заступник мера Володимир Фленько та начальник міського управління та соціального захисту населення Андріана Сушко.
Мешканцям Центру побажали ще довгих років, привітали їх юні творчі люди. Крім того, всі отримали невеличкі подарунки.
Нині в центрі постійно перебувають 40 людей похилого віку. Крім того, Центр опікується ще 350 ужгородцями, які можуть проживати самостійно, але потребують допомоги соціальних працівників. Останні ж, в свою чергу, щодня намагаються їм полегшити життя, а сьогодні ще й влаштували маленьке свято. Після концертного виступу на мешканців Центру чекав ще святковий обід.
фото



Сьогодні на Прагу відлетів перший літак з Ужгорода
Додано 01.10.2013
1 жовтня з Ужгородського аеропорту полетів перший літак за рейсом Ужгород-Прага, який належить авіакомпанії «МоторСіч». Цей відліт був урочистим, тому проводжали його офіційні особи, зокрема й міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов. Полетіли першими до столиці Чехії близько десяти гостей, втому числі й журналісти.
Починаючи з сьогоднішнього дня рейс курсуватиме двічі на тиждень – у вівторок та п’ятницю. Причому, в останній робочий день тижня літак після Закарпаття відразу летітиме до Києва. У вівторок – навпаки: з Києва до Ужгорода і до столиці Чехії.
Літатимуть пасажири на українському літаку АН-140, який вміщає 52 пасажирів. «Думаю, відкриття міжнародного рейсу було потрібне Ужгороду, – прокоментував запуск рейсу мер Віктор Погорєлов. – Переконаний, що час покаже, що він був потрібним, і згодом з Ужгороду відправлятимуться літаки й до інших європейських столиць».
фото

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс