Вирішив підставити іншого, а попався сам
Додано 20.11.2013
Сьогодні з метою компрометування міської влади під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, громадянином "Х" була спровокована дача хабара заступнику міського голови, керуючому справами виконкому Даніеллі Геворкян, яка викликала працівників органів внутрішніх справ та прокуратури для фіксації цього випадку. По даному факту ведеться розслідування.

ЕЛЕКТРОННІ ГРОШІ - НЕ ДЛЯ ЄДИНОГО ПОДАТКУ
Додано 20.11.2013
Платник єдиного податку, який використовує у свої діяльності електронні гроші, зобов'язаний сплачувати податок за ставкою 15% .
ДПІ у м.Ужгороді звертає увагу суб’єктів господарювання, що згідно з п.291.6 ст.291 Податкового кодексу України платники єдиного податку повинні здійснювати розрахунки за відвантажені товари (виконані роботи, надані послуги) виключно в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій).
Відповідно до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні, електронні гроші - це грошове зобов'язання. Тому операції з електронними грошима не можна віднести до готівкової або безготівкової формі розрахунків.
Згідно чинного законодавства, фізичні особи – підприємці - платники єдиного податку не можуть здійснювати розрахунки за відвантажені товари (виконані роботи, надані послуги) через електронні платіжні системи, тобто розрахунки електронними грошима. У зв'язку з цим використання підприємцем електронних грошей можливе тільки на загальній системі оподаткування.


«Читання – свято душі»
Додано 20.11.2013
Протягом 2013 року триває національний проект «Україна читає дітям». Метою проекту є відродження традиції читання у колі української родини; зацікавленість, особливо дітей і молоді, у користуванні друкованою книгою, як джерелом знань, заохочення їх до систематичного читання, а також підняття престижу, створення позитивного образу книги, як важливого чинника у формуванні молодої генерації українського народу із сучасним мисленням та ідеями. Дитяча бібліотека-філія №2 (8-Березня,19) із задоволенням долучилась до цієї акції і завітала до дошкільного закладу «Дивосвіт».

Мітинг-реквієм з вшанування жертв Голодомору
Додано 20.11.2013
У суботу 23 листопада 2013 року о 15.30 на площі Театральній відбудеться мітинг-реквієм з вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років. Запрошуємо громадськість міста долучитися до заходу та щорічної акції "Запали свічку"

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс