Упіймали на горячому
Додано 03.04.2013
Ужгородець, порушуючи правила благоустрою міста, викидав будівельне сміття на вул. Заньковецької у невстановленому місті, та був спійманий "на горячому". Як наслідок, на нього було складено протокол про адміністративне правопорушення муніципальною поліцією.

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 03.04.13
Додано 03.04.2013
КПЗГ «Агромікс»:
-прибирання скверів ;
К-сть задіяної техніки – 1 од.

КП «КШЕП»:
бригада по ремонту світл. об’єктів:
-тех. огляд та заміна лампочок на світлофорних об’єктах вул. Перемоги-Проспект Свободи; Проспект Свободи – Минайська;
бригади двірників:
-прибирання і підмітання тротуарів згідно графіка;
-очистка прибордюрних ліній вулиць Загорська, Митна, Руська, Українська, Будителів;
дорожня бригада:
-очистка прибордюрних ліній вулиці Гагаріна ;
-вивезення змету вантажною машиною;


Необхідно обмежити продаж спиртних напоїв поблизу навчальних закладів
Додано 03.04.2013
На виконкомі серед інших питань розглянуто і проект рішення про видачу підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об"єкти торгівлі. Активне обговорення спричинило питання продажу слабоалкогольних напоїв в кафе "Ельф", що знаходиться в приміщені Лінгвістичної гімназії.
Щодо заборони продажу пива на літній терасі кафе "Ельф", яка розташована на території Лінгвістично гімназії звернулася до виконавчого комітету дирекція школи. У зверненні озвученому на засіданні, зокрема йдеться: "Розглянути можливість запровадження обмеження продажу алкогольних напоїв та пива поблизу навчального закладу протягом часу, коли відбувається навчання. Встановити продаж цих напоїв лише у визначений період доби".


Зовнішня реклама на виконкомі не обговорювалася
Додано 03.04.2013
Проект рішення про зовнішню рекламу був знятий з порядку денного.
Як повідомив Віктор Погорелов, "одні підприємці просили встановити нову рекламу, а інші продовжити вже існуючу до 2018 року, але була домовленість на попередніх засіданнях виконкому, про обмеження терміну груднем 2014 року. Крім того на підставі декількох скарг від мешканців будинків по вулиці Л. Толстого я відправив це питання на довивчення без обговорення", – сказав міський голова.

Ужгородському терцентру – 20!
Додано 03.04.2013
2 квітня в Ужгородському міському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян відбулися урочистості з нагоди відзначення 20-ої річниці з Дня заснування закладу. Управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради разом із керівництвом закладу-іменинника організувало святковий концерт для мешканців терцентру за участі ужгородських самодіяльних колективів. «Ужгородський територіальний центр був заснований 2 квітня 1993 року. Ця подія була дуже важливою для нашого міста, адже саме тоді соціальна напруга була знята майже повністю, – розповідає начальник Управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради Андріана Сушко. – Цей заклад став оселею для одиноких, непрацездатних громадян, інвалідів, ветеранів війни і тих, хто за велінням долі став заручником складних життєвих обставин. Ми розширилися і на сьогодні в нас діє п’ять відділень терцентру. Тільки за минулий рік працівники територіального центру надавали послуги близько 1000 його мешканцям. Сьогодні ж триває робота з пошуку спонсорів для тих людей, котрі дійсно цього потребують».

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс