ПЛАТИТИ ВЧАСНО-СОБІ ДЕШЕВШЕ!
Додано 15.05.2013
Згідно з п.126.1 Податкового Кодексу, якщо платник податків не сплачує узгодженої суми грошового зобов’язання та/або авансових внесків з податку на прибуток підприємств протягом визначених строків, такого платника податків притягують до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:
• у разі затримки до 30 календарних днів(включно), наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;
• у разі затримки понад 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, - у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.
Несплата (неперерахування) фізичною особою - платником єдиного податку авансових внесків єдиного податку в порядку та у строки, визначені ПКУ, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 50 відсотків ставки єдиного податку, обраної платником єдиного податку відповідно до ПКУ (п.122.1 ст.122 ПКУ).


Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 15.05.13
Додано 15.05.2013
КПЗГ «Агромікс»:
- висаджування квітів на клумбах: пл. Б. Хмельницького;
- покос зелених зон вулиці Загорської, пл. Бабушкіна, вул. Закарпатської;
- стрижка живоплоту по вул. Довженко, вул. Ст.-Попрадова, ;
- прибирання скверів згідно графіку;
К-сть задіяної техніки – 3 од.


Протягом 08-12 травня 2013 року в м. Ужгороді до Дня Перемоги управлінням у справах культури, спорту, сім’ї та молоді спільно з іншими організаціями було проведено спортивно-масові заходи з різних видів спорту.
Додано 15.05.2013
На стадіоні "Авангард" проходили 52-і традиційні міжнародні змагання з легкої атлетики "Кубок "Дружба". Прийняло участь 150 учасників зі Словаччини, Угорщини, 9 областей України та міст і районів Закарпатської області. Кращими спортсменами від міста Ужгород стали: серед чоловіків – Мартинюк Роман (переможець змагання з бігу на 110 м з бар’єрами); серед жінок – Ґудзь Юліанна (друге місце зі стрибків у довжину). Обидва спортсмени були нагороджені кубками та грамотами від Ужгородської міської ради.


Звітує Ужгород (ФОТО)
Додано 15.05.2013
В рамках свята «Сакура–фест» в Ужгороді вже традиційно відбувся фестиваль-ярмарок «Сонячний напій». Протягом чотирьох днів поспіль мешканців та гостей міста розважали аматорські колективи міста.
Під час фестивалю-ярмарку «Сонячний напій», а саме 10 травня 2013 року місто Ужгород продовжило естафету творчих звітів аматорських колективів Закарпатської області.


У Ярославі підписали угоду про реставрацію Богольвару (ФОТО)
Додано 15.05.2013
14 травня 2013 року відбулась одноденна поїздка міського голови Віктора Погорелова в м. Ярослав, Польща де була підписана партнерська угода щодо реалізації грантового проекту "Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів" на 2013-2015 роки в рамках програми транскордонного співробітництва "Україна-Польща-Білорусь 2007-2013".

Визначено місця для відпочинку на Ужі
Додано 15.05.2013
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення Про облаштування місць відпочинку та заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста.
У відповідності з рішенням визначено місця відпочинку для мешканців міста біля дитячої залізниці в межах наб. Ботанічної з правого боку берега р. Уж – 1000 кв.м., від транспортного мосту ( наб. Студентська ) до кінця парку "Боздоський" – 5000 кв.м. та від пров. Навої до транспортного мосту в межах наб. Київської – 2000 кв.м.


За літо у міських оздоровчих таборах відпочинуть 4152 дитини
Додано 15.05.2013
З метою оздоровлення та забезпечення повноцінного відпочинку дітей та підлітків відповідно до міської Програми відпочинку на період літа 2013 року на території міста будуть працювати 20 таборів із денним перебуванням. Загалом до відпочинку та оздоровлення в таборах буде залучено 4152 дитини. Крім того буде працювати табір на базі реабілітаційного відділення міської дитячої клінічної лікарні.

По вул. Капітульній планується створити новий сквер
Додано 15.05.2013
Нині членами виконкому прийнято рішення про демонтаж чотирьох безгосподарних металевих гаражів, які встановлені без дозволу на внутрішньоквартальних територіях по вул. Капітульній, навпроти Кафедрального собору, з метою проведення благоустрою території та створення скверу для відпочинку.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс