«Із серцем, повним добра і сонця»
Додано 18.07.2014
17 липня в літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбувся літературний вечір до 100-річчя від дня народження Михайла Івановича Томчанія, який належить до когорти славетних митців слова Срібної Землі ХХ століття, його творчість засвідчує глибокий патріотизм, відданість і любов до отчого дому, рідного краю, щирих, відкритих та духовно багатих людей. Він приніс у літературу глибоке знання минувшини, власне бачення процесу оновлення землі і духовного зростання людей отчого краю, з якими творчо мужнів і він сам. Це був письменник, який у роки тотальної русифікації понад усе любив стократ розтерзану матір Україну, робив усе, що міг, для виживання українського народу і його рідної мови.

На ужгородських перевізників чекають перевірки
Додано 18.07.2014
В Ужгороді відбулася профілактична бесіда заступника міського голови Ярослава Шафаря і начальника відділу транспорту, держзакупівель і зв’язку Сергія Білея з ужгородськими перевізниками. Розмовляли про дотримання графіків й інтервалів руху, санітарний стан автобусів і маршруток, культуру поведінки водіїв і пасажирів, встановлення GPS-трекерів.
Сергій Білей розповів про найпоширеніші скарги ужгородців. З-поміж нарікань лідирують недотримання перевізниками інтервалів руху, неналежний санітарний стан транспортного засобу, перенаповненість автобусів, паління водіїв у салоні, їх зухвала поведінка. Також люди нарікали, що деякі водії вимагають у пенсіонерів сплатити за проїзд гроші чи взагалі не зупиняються, коли бачать стареньких.


Міська влада ліквідує незаконну тротуарну торгівлю
Додано 18.07.2014
Цієї середи члени виконкому ухвалили схему містобудівних обмежень розміщення літніх майданчиків у пішохідній зоні у центрі міста біля кафе й ресторанів. Проект, автором якого є архітектор Петро Сарваш, розглянула і затвердила архітектурно-містобудівна рада.
«Ця схема розроблялася задля того, аби запобігти хаотичному формуванню літніх майданчиків в центральній історичній частині Ужгорода, – розповів Володимир Павлишин, член виконкому і архітектурно-містобудівної ради. – Вона буде зручною насамперед для міста, його мешканців, підприємців. Схема містобудівних умов і обмежень – це концепція розвитку нашого міста, якої мають дотримуватися підприємці і архітектури».
До членів виконкому звернулася місцева мешканка, яка працює у сфері туризму. Жінка вкрай стурбована вуличною торгівлею у місті. «Я працюю з туристами, і коли вони приїздять, то бачать лише сміття. Торгівля на тротуарах заважає туристам гуляти містом і насолоджуватися його красою», - зауважила ужгородка.


ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 18.07.2014
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Робочі питання:

1. Про переведення житлових приміщень у нежитлові.
2. Про зовнішню рекламу.
3. Про внесення змін до рішення виконкому від 17.04.2013 № 121.
4. Про анулювання підтвердження торговельної діяльності та погодження цілодобового режиму.
5. Про надання дозволів на посвідчення правочинів про набуття майна, укладення договору іпотеки, встановлення порядку зустрічі.
6. Про затвердження схеми розміщення пересувного обладнання для здійснення підприємницької діяльності в історичній частині м. Ужгорода.
7. Про надання погодження на внутрішнє перепланування житлових приміщень (квартир).
8. Про поштові адреси, зміну до рішення.
9. Про фестиваль “Єжек Фест”.
10. Про склад конкурсного комітету.
11. Про склад міського дорадчого органу з питань соціальної підтримки сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Додаток 1. Про будівництво міні-котелень із встановленням котлів на твердому паливі.
Додаток 2. Про продовження строку прийняття документів для участі в конкурсі.
Додаток 3. Про зміни до рішення виконкому 15.01.2014 № 5.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс