УДКС У у м.Ужгороді Закарпатської області інформує про програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства - Казначейство»
Додано 02.02.2016
Відповідно до п.1.3. Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.12.2012 № 1407, п.2.6 Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 № 938 та п.1.2. Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов'язань розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.03.2012 № 309 в органах Державної казначейської служби України у процесі обслуговування бюджетів та інших клієнтів може застосовуватися система дистанційного обслуговування (СДО) "Клієнт казначейства - Казначейство" з використанням засобів криптографічного захисту інформації Державної казначейської служби України.ПТК «Клієнт казначейства - Казначейство» – надійна і проста у використанні система з широким переліком функціональних можливостей, що дозволяє Клієнтам Казначейства цілодобово управляти рахунками підприємства, не виходячи з офісу.
За допомогою цієї системи Клієнти мають можливість постійного доступу та оперативного отримання повного обсягу інформації про стан рахунків. При цьому вся інформація, якою обмінюються Клієнт і Казначейство, надійно захищена системою і недоступна для сторонніх осіб.
Електронні документи, підписані та надіслані до Казначейства за допомогою СДО, розглядаються як такі, що мають юридичну силу на рівні з паперовими документами, які підписані відповідними посадовими особами та завірені печатками.
Переваги для клієнтів при переході на СДО клієнтів через ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство» полягають у наступному:
- Державна казначейська служба України надає послуги по генерації ключів електронного цифрового підпису безкоштовно;
- використання клієнтами СДО клієнтів через ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство» не потребує абонплати, тобто безкоштовно;
- первинне підключення клієнтів до СДО клієнтів через ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство» безкоштовне;
- підтримка клієнтів щодо використання СДО клієнтів через ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство» безкоштовна.
Витрати на носії ключової інформації (НКІ) є разові та здійснюються за рахунок коштів клієнтів.
Окупність придбаних НКІ, навіть за умови невеликих кошторисних призначень бюджетних установ, становить шість місяців у зв’язку з економією витрат на відрядження, папір, витратні матеріали тощо.
Протягом 2015 року Державною казначейською службою України було проведено роботу по розширенню функцій ПТК «Клієнт Казначейства –Казначейство».
Наказом ДКСУ від 28.12.2015 № 381 введено в промислову експлуатацію доопрацьованих модулів ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство», що дозволило з 2016 року працювати з розширеними функціональними можливостями ПТК «Клієнт Казначейства –Казначейство» в частині отримання та передачі документів щодо планових показників, передачі розподілів відкритих асигнувань (розподіли відкритих асигнувань та розпорядження на виділення асигнувань місцевого бюджету), завантаження інформації щодо бюджетних зобов’язань, бюджетних фінансових зобов’язань та підтвердних документів до них.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс