Ужгородський міськрайонний суд зупинив дію рішень сесії Ужгородської міської ради від 9 листопада 2015 року
Додано 01.02.2016
У провадженні Ужгородського міськрайонного суду знаходиться справа №308/14018/15-а за позовом Опачка Андріана Івановича до Ужгородської міської ради (треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору – Терлецька І.З., Пересоляк О.С.) про визнання протиправними дій та скасування рішень суб’єкта владних повноважень, ухвалених 9 листопада 2015 року на четвертому пленарному засіданні XXVII сесії Ужгородської міської ради VI скликання.
Ухвалою від 14 січня 2016 року було задоволено заяву Опачка А.І. про забезпечення позову.


В Ужгороді всі служби цивільного захисту розроблять документи, як діяти у випадку різних надзвичайних ситуацій
Додано 01.02.2016
"Прошу керівників усіх підрозділів дуже серйозно поставитися до підготовки реагування на будь-які надзвичайні ситуації, зокрема, до розробки відповідних положень. Як бачимо, навіть сьогодні сталася пожежа в універмазі "Україна", до всіх подібних випадків місто повинно бути готове", – наголосив сьогодні на ознайомчій нараді з керівниками територіальних спеціалізованих служб місцевого рівня цивільного захисту міський голова і водночас керівник цивільного захисту Ужгорода Богдан Андріїв.

До уваги ужгородців!
Додано 01.02.2016
Виконавчим комітетом Ужгородської міськради готується рішення про примусовий демонтаж обмежувача руху, самовільно, без дозвільних документів встановленого біля будинку №163 на вулиці Перемоги. Через конструкцію до багатоповерхівок не можуть проїхати машини спецпризначення, аварійних служб: "швидка допомога", пожежники тощо.
Власників чи осіб, які встановлювали цей обмежувач руху, просять підійти до 10 лютого ц.р. у відділ муніципальної поліції та правопорядку міської ради (кабінет 111, тел. 613245), а також, для уникнення штрафних санкцій, вирішити питання самостійного демонтажу конструкції.


Міський голова Богдан Андріїв провів прийом громадян
Додано 01.02.2016
Більшість із майже п'яти десятків питань, з якими сьогодні прийшли ужгородці на прийом до міського голови Богдана Андріїва, стосувалися 4 основних груп проблем.
Найбільше було звернень про виділення матеріальної допомоги, у тому числі на лікування. Наприклад, суттєва сума потрібна на операцію дитині, яка займається в медико-соціальному реабілітаційному центрі "Дорога життя".
Приходили й ужгородці, які тривалий час, деякі з початку 90-х років, перебувають у черзі на отримання земельної ділянки. Проте, як відомо, рішенням сесії міськради введено мораторій на виділення ділянок на час, поки проводиться інвентаризація земель. Цей процес триватиме близько року, є сподівання, що протягом цього часу пройде й адміністративно-територіальна реформа і до Ужгорода приєднають додаткові землі, адже через брак вільних площ обласний центр уже не може розвиватися.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс