До уваги підприємців!
Додано 09.02.2016
Закарпатська Торгово-промислова палата 19 лютого 2016 року проводить в Ужгороді захід "Сільгосптехніка та обладнання, посівні матеріали, добрива та засоби захисту рослин; обладнання та технології для харчової промисловості; виготовлення продуктів харчування; упаковка та пакувальна техніка".


Богдан Андріїв: "Подальшу долю універмагу "Україна" повинні визначити акціонери"
Додано 09.02.2016
Через певну технічну неузгодженість підприємці, чиє майно постраждало під час пожежі в універмазі "Україна", сьогодні, 9 лютого, не прийшли на ініційовану ними зустріч із міським головою Богданом Андріївим.
Нагодою розпитати очільника міста скористалися численні журналісти, які зібралися в міській раді. Богдан Євстафійович пояснив: поки що міська влада не робитиме ніяких кроків щодо згорілої будівлі.


Вказівники європейського зразка до туристичних родзинок Ужгорода з'являться вже найближчим часом
Додано 09.02.2016
Уже другий день, 8-9 лютого, робоча група, створена за розпорядженням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, працює безпосередньо на вулицях міста для визначення місць встановлення туристичних інформаційних дорожніх знаків.
Ці європейського зразка вказівні знаки – написи білими літерами українською та англійською мовами на коричневому тлі з піктограмами пам'ятки будуть скеровувати до пам'яток історії, культури, архітектури, якими багатий Ужгород – замку, скансену, Горянської ротонди, Закарпатського художнього музею ім. Й.Бокшая, Ботанічного саду та інших.


Історичний центр Ужгорода необхідно реконструювати, але підходити до цього слід комплексно - міський голова
Додано 09.02.2016
Комплексний проект масштабної реконструкції історичного центру Ужгорода сьогодні розглянули на нараді представників різних інженерно-комунікаційних служб у міській раді Ужгорода.
Йшлося про те, що перед оновленням мощення в пішохідній частині – на площах Фенцика (біля філармонії), Театральній, вулицях Корзо, Волошина потрібно провести заміну всіх застарілих мереж, комунікацій, вводів до будинків: водопостачання, каналізації, кабелів зв'язку, електропостачання.


У центральній міській клінічній лікарні відремонтували відділення неврології, на часі - подальше поступове оновлення медзакладу
Додано 09.02.2016
Як провели ремонт в окремих відділеннях центральної міської лікарні в Ужгороді (на БАМі) і що ще потрібно зробити сьогодні ознайомилися на місці міський голова Богдан Андріїв та профільний заступник Олександр Білак.
"Екскурсія", яку провів головний лікар Іван Курах, дуже наочно засвідчила: "контраст" між відділенням неврології, де щойно зробили ремонт, відділенням судинної неврології, де оновленню вже близько десятка років, і відділенням терапії, котре гостро потребує ремонту, просто разючий.


В Ужгороді будуть герб міста, прапор України і вишиванка з квітів
Додано 09.02.2016
В Ужгороді цього року висадять кілька квіткових композицій. Зокрема, біля міської ради на площі Поштовій на клумбі буде рости із квітів герб міста, а біля пам'ятника Тарасу Шевченку сформують квітучі з одного боку вишиванку, а з іншого – прапор України.
Як повідомив директор ТОВ "Уж-Агромікс" Іван Опаленик, уже готують насіння на розсаду квітів, які планують висадити, коли відцвітуть висаджені восени цибулькові – 4 тисячі тюльпанів та нарцисів.


До уваги ужгородців!
Додано 09.02.2016
Завтра, 10 лютого, в Ужгороді з 9 години ранку будуть проводити земляні роботи на проїжджій частині Слов'янської набережної біля закладу "Венеція". Підприємство "Олтех" прокладатиме мережі і обіцяє всі роботи завершити якомога швидше, орієнтовно близько обіду та відновити можливість проїзду.
Щире вибачення за тимчасові незручності.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс