З понеділка - до школи
Додано 05.02.2016
Сьогодні відбулося засідання міської протиепідемічної комісії щодо ситуації в Ужгороді із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.
За останній тиждень серед дитячого населення простежується тенденція до зменшення захворюваності. Так, недужих діток віком до 4 років порівняно з минулим тижнем менше на 20,3%, від 5 до 14 р. – на 34%, від 15 до 17 – на 30 %, до 18 р. – на 28 % менше.
Загалом на 5 лютого в місті захворіло 1454 особи, що на 8% менше порівняно з минулим тижнем, а кількість госпіталізованих зменшилася на 6,3 %. Серед госпіталізованих – 92 дітей, що на 18,6 відсотка менше, ніж попереднього тижня. Важкохворих за 7 днів в лікувальні заклади не поступало.
«Ситуація із захворюваністю в Ужгороді покращується, кількість недужих поступово зменшується. Тому з понеділка, 8 лютого, пропонуємо відновити навчальний процес в школах. Але і в дошкільних, і шкільних закладах і надалі діятимуть обмежувально-профілактичні заходи, включно до 15 лютого. Особлива увага – ретельному дотриманню санітарно-гігієнічних вимог і обмеження в проведенні масових зібрань», – зазначив заступник міського голови Олександр Білак.
Наступної ж п’ятниці, 12 лютого, протиепідемічна комісія знову збереться, аби обговорити ситуацію за новими даними моніторингу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс