Відбулося чергове засідання виконкому Ужгородської міськради
Додано 12.02.2016
Майже півтора десятка питань розглянули сьогодні на засіданні члени Ужгородського виконавчого комітету.
Два питання, зокрема, стосувалися програм енергозбереження. Так, було прийнято програму, яка дозволить відремонтувати, утеплити і забезпечити альтернативним опаленням багатоквартирні будинки, в яких створено ОСББ чи ЖБК. Програма передбачає відшкодування частини кредитів, отриманих на впровадження заходів з енергозбереження, капітального ремонту, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків в Ужгороді на 2016-2017 роки («Теплий дім»).
Співфінансування відбуватиметься чотиристоронньо: місцеве представництво одного з банків ("Ощадбанк", «УКРГАЗБАНК» або «Укрексімбанк»), Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, міський бюджет і мешканці будинку. Міська рада відшкодовуватиме 40% тіла кредиту, стільки ж Держагентство. З міського бюджету передбачено виділити по 2 мільйони цього року та наступного, загальний кошторис програми на 2016-17 роки – 10 мільйонів гривень.

Також розглянули програму про відшкодування відсотків за кредит на енергоощадні заходи і мешканцям міста. На ці цілі міська влада Ужгорода планує виділити 400 тисяч гривень. Програма розрахована на цей та наступний рік із планованим виділенням по 200 тисяч гривень щороку, щоб ужгородці могли утеплювати стіни, дахи, підлоги, міняти на енергозберігаючі вікна та двері, встановлювати чи реконструювати індивідуальні системи опалення, альтернативні газовій, рекуператори тепла вентиляційного повітря тощо.
Члени виконкому проголосували також за виділення 200 тисяч гривень на Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин, які базуються в місті. Допомога військовим передбачає придбання речового майна та спорядження, закупівлю генераторів, тепловізорів, бензопил, кабелю, радіостанцій, нічних прицілів, біноклів нічного бачення, а також усього необхідного для проведення призовів.
Крім того, на сьогоднішньому засіданні виконкому затвердили акти приймання-передачі квартир, придбаних в Ужгороді для родин загиблих та інвалідів учасників АТО із Великоберезнянського, Ужгородського, Виноградівського, Іршавського та Берегівського районів. Відповідно до законодавства, придбане за державні кошти житло безоплатно передається у власність відповідних територіальних громад, у подальшому ці квартири передадуть сім’ям загиблих військовослужбовців згідно з вимогами житлового законодавства.
Також члени виконкому поміняли склад адміністративної комісії міськради, дали кілька дозволів на проведення земляних робіт, присвоїли 5 поштових адрес тощо. Крім того, підтримали рішення клопотати про представлення до нагороди - почесного звання „Мати-героїня” ужгородку Тетяну Вачілю, маму 5 дітей.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс