Ужгородці прийшли на прийом до міського голови Богдана Андріїва не лише з проханнями, а й із пропозиціями
Додано 16.02.2016
Понад два десятки звернень було до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва під час особистого прийому громадян 15 лютого. Більшість прохань стосувалися надання матеріальної допомоги, виділення землі, а також ремонтів дахів, мереж у будинках, проблем зі стоком води на прибудинковій території.
Підприємці звернулися щодо відновлення забороненої торік сезонної виносної торгівлі дрібним крамом – сувенірами, газетами і журналами тощо. Міський голова пояснив: напрацьовується схема розміщення об'єктів роздрібної вуличної торгівлі, її винесуть на розгляд виконкому і тоді підприємці зможуть отримати дозволи на конкретні місця.

Літній чоловік для пенсійних виплат намагається отримати відомості про свою колишню зарплату, однак підприємство, де він працював, давно перестало існувати і, запевняє, навіть в архіві про нього немає даних. Міський голова доручив розібратися, як можна допомогти. Інший ужгородець поважного віку звернувся про встановлення опалення, Богдан Євстафійович пояснив, що на останній сесії міськради якраз прийняли відповідну програму на цей рік, це дасть змогу профінансувати виконання робіт для пільгових категорій громадян.
Скаржилися ужгородці і на сусідів – у когось викупили квартиру поруч і розбудовують її, захаращують двір, інші через перенесення паркану не мають проходу до могили близької людини. За всіма зверненнями вже прийнято або конкретні рішення, або доручено вийти на місце і визначитися, як вирішити проблему.
Хоча були під час прийому і не тільки прохання, а й пропозиції: голова комітету ветеранського футболу Ужгорода Віктор Запрутняк повідомив, що подав до Федерації футболу України заявку про реєстрацію групи ветеранів категорії 40+ і хотів почути думку міського голови щодо ідеї ініціювати проведення в Ужгороді у 2017 році Чемпіонату України для таких спортсменів. Підтримка міської влади перед Федерацією футболу і організаційна буде, – запевнив міський голова, – адже любов до футболу, як і до багатьох інших видів спорту, з віком не минає ні у гравців, ні в їхніх уболівальників, тому ветеранський рух потрібно розвивати і пропагувати.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс