В ужгородській багатоповерхівці цього тижня встановлять два нові ліфти
Додано 22.02.2016
Мова йде про дев'ятиповерхівку на Минайській, 29, де ліфти не працювали аж 6 років. Вартість придбаних підіймачів - 1 мільйон 350 тисяч гривень, 95% цієї суми виділив місцевий бюджет, 5% - співфінансували мешканці. Як відомо, ситуація у ліфтовому господарстві міста неприглядна: із 271 ліфта, який у комунальній власності, цього року закінчується термін експлуатації у 86 ліфтів, 12-14 ліфтів не працюють більше 10 років. А з фінансуванням - сутужно. Цьогоріч обслуговуючому підприємству із бюджету передбачено 100 тисяч гривень, за ці кошти вдасться лише провести експертно-технічне обстеження та ремонти чотирьох ліфтів у двох будинках. До слова, в Ужгороді вперше встановлюють ліфти турецького виробництва. Представники фірми-виробника у середу, 24 лютого, приїдуть до нас і перевірять роботу техніки перед введенням її в експлуатацію.
Про це, зокрема, та ряд інших питань йшлося на традиційній нараді з комунальниками, яку проводив заступник міського голови Олександр Габор.
Мережі зливової каналізації у місті не справляються з великою кількістю води, і це показали кілька останніх днів: для відкачування води по вулиці Гранітній у мікрорайоні Радванка довелося навіть залучати працівників ДСНС. Зараз комунальні служби прочищатимуть зливову каналізацію, а де буде потреба - проводитимуть капітальні ремонти певних ділянок.
Також Олександр Михайлович вчергове звернув увагу на прибирання міста, зауваживши, зокрема, що попри те, що прибирати стали краще, ужгородці все одно висловлюють незадоволення з цього приводу.
У Боздоському парку буде чистіше, запевнила в.о. директора департаменту міського господарства Оксана Пайда, у четвер там проведуть акцію з прибирання працівники комунальних підприємств спільно з підприємцями, що там торгують. Представник фірми АВЕ пообіцяв встановити контейнер для сміття.
Йшлося й про те, що сьогодні-завтра завершать укладання договору на дератизацію. Керівників ЖРЕРів закликали долучитися, щоб провести дератизацію комплексно, не тільки набережні та схили річок, а й сміттєві майданчики, підвали та прибудинкові території тощо.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс