В Ужгороді триває кронування та видалення аварійно небезпечних дерев.
Додано 19.10.2015
Сьогодні залучили альпіністів для обрізання трьох тополь на вулиці Університетській, а з середи, 21 жовтня, планують ще деякі роботи на Другетів.
Вулиця Другетів є одним із напрямків в’їзду у місто, тому транспорту тут завжди багато, а отже, через часткове обмеження руху у зв’язку з роботами по кронуванню, можуть бути деякі незручності з проїздом машин. Міська влада Ужгорода просить враховувати це водіїв, за можливості обирати інший шлях і з порозумінням ставитися до імовірних тимчасових незручностей.
Також у суботу, 24 жовтня, планується навести лад з деревами на вулиці Волошина та частині вулиці Капітульної, яка веде від собору до вулиці Волошина. На цій ділянці рух авто односторонній і він буде на певний час повністю перекритий.

Хто з Грибоєдова,3 в Ужгороді вранці пішов на роботу, може повернутися і не впізнати свій двір
Додано 19.10.2015
КП КШЕП сьогодні асфальтує внутрішньоквартальну територію за адресою Грибоєдова, 3. На місці працює кілька десятків спеціалістів підприємства.
Виконали підготовчі роботи, вирівняли дорожнє полотно. Сьогодні, 19 жовтня, розпочато асфальтування, до кінця дня роботи планують і завершити.
На місці проінспектував якість виконання міський голова Ужгорода Віктор Погорелов. Рішенням сесії міськради на цей двір було виділено 90 тисяч гривень.


Над тополями в Ужгороді висять альпіністи
Додано 19.10.2015
Три тополі заввишки 30 метрів кожна, обрізають альпіністи спільно зі спеціалістами підприємства «Уж-Агромікс» в провулку Університетському в Ужгороді.
Про ці дерева, що вони можуть становити загрозу під час негоди, звернулися проханням до міської ради мешканці прилеглих багатоповерхівок.
Роботи виконуються акуратно, рух транспорту не перекривається, всі мережі цілі і ніяких пошкоджень не зазнали.
Одразу на місці спиляні гілки розрізають, складають на вантажівку та вивозять із території.


Вулицю Минайську зробили по-справжньому зручною
Додано 19.10.2015
Cьогодні, 19 жовтня, фірма-підрядник заасфальтувала в’їзд у подвір’я багатоповерхових будинків з вулиці Минайської, 14 і 16.
Міський голова Віктор Погорелов при попередньому огляді поспілкувався з місцевими жителями, які наголосили, що ситуації, коли лишається недоасфальтованим такий невеликий клаптик дороги – недолік проектування.

В Ужгороді дорогу роблять не вручну, а автоматизовано
Додано 19.10.2015
Капітальний ремонт вулиці Мічуріна проводить нині ПП «Сембілдінг». Досі проводилися підготовчі роботи, прочистка каналізаційної мережі. Робочі вимостили щебінь, а відтак почали класти асфальт.
Підприємство «Сембілдінг» асфальтує дорогу не вручну, а використовуючи спеціалізовану техніку, що значно підвищує якість дороги та пришвидшує виконання робіт.
Міський голова Віктор Погорелов перевірив якість виконання робіт та поспілкувався з місцевими мешканцями, щоб вислухати зауваження.
На цю дорогу з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс